Μυρτώ Αλικάκη: Νέα κοινή έξοδος με τον γοητευτικό σύντροφό της - Αγκαλιασμένοι και χαμογελαστοί στο φακό

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Μυρτώ Αλικάκη έκανε μια νέα κοινή έξοδο με τον σύντροφό της το βράδυ της Δευτέρας 26/2 στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας "Άκουσε με" στον κινηματογράφο ''Όπερα'' (δείτε εδώ την πρώτη κοινή εμφάνισή τους).

Το ζευγάρι φωτογραφήθηκε χαμογελαστό αποκλειστικά στον φακό του Youweekly.gr, που βρισκόταν στο χώρο του κινηματογράφου - με τους δύο να δείχνουν ήρεμοι και πολύ ευτυχισμένοι ο ένας στο πλευρό του άλλου.

Η κοινή εμφάνιση της Μυρτούς Αλικάκη με τον σύντροφό της

Να θυμίσουμε στο σημείο αυτό, πως η Μυρτώ Αλικάκη προτιμάει να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο ο έρωτάς της με τον γοητευτικό σκηνοθέτη και μουσικό, Νικόλα Κωστή φαίνεται πως την έχει συνεπάρει και ένιωσε έτοιμη να τον μοιραστεί με τον κόσμο.

Μυρτώ Αλικάκη - Μυρτώ Αλικάκη - Σύντροφος

Τι δηλώνει η Αλικάκη για τη νέα της σχέση

Στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης "Τέλειοι ξένοι" είχε βρεθεί πριν από μήνες η ηθοποιός με την κάμερα της εκπομπής Happy Day να αποσπάει δηλώσεις της. Στην αρχή η δημοσιογράφος τι ρώτησε, εάν έχει ψάξει κινητό συντρόφου της. Εκείνη απάντησε, πως στο πολύ μακρινό παρελθόν το έχει κάνει. «Από πολύ νωρίς αποφάσισα, ότι δε θέλω να το κάνω αυτό, ούτε θέλω να μου ψάχνουν το δικό μου κινητό», σχολίασε. Ενώ, παράλληλα, πρόσθεσε, πως ένιωσε πολύ άσχημα, όταν το έκανε.

«Το θεωρώ κάπως ξεφτίλα», να ψάχνεις κάποιου το κινητό, επισήμανε. «Αλλά όλοι έχουμε τέτοιες στιγμές τι να κάνουμε», συνέχισε. «Δε θα απαντήσω σε τίποτα τέτοιο», είπε όταν τη ρώτησε η δημοσιογράφος για τα δημοσιεύματα, που τη θέλουν σε σχέση. «Δε λέω τίποτα», αποκρίθηκε, καθώς εξήγησε, πως δε θα δηλώσει ούτε αν είναι καλά στα προσωπικά της.