Γιώργος Γιαννιάς: Αβάσταχτο πένθος για τον τραγουδιστή 5 μήνες από τον θάνατο του πατέρα του

Η σπαρακτική ανάρτησή του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Βαρύ πένθος έπεσε στην οικογένεια του Γιώργου Γιαννιά πέντε μήνες από την απώλεια του αγαπημένου του πατέρα. Σε μικρό χρονικό διάστημα ο τραγουδιστής δοκιμάζεται ξανά με ένα θάνατο, που δεν περίμενε και αναμφίβολα θα του κοστίσει πολύ.

Μέσα από μια σπαρακτική ανάρτηση στο instagram, το βράδυ της Τρίτης 27/2 ο Γιώργος Γιαννιάς αποχαιρέτησε διαδικτυακά τη μητέρα του, Μαρία που έφυγε και εκείνη από τη ζωή (δείτε εδώ την ανάρτηση για τον θάνατο του πατέρα του).

Οι λόγοι θανάτου για την ώρα παραμένουν άγνωστοι, ωστόσο ο τραγουδιστής μέσα από το post του κάνει λόγο για ''αδικία'' και πως σκοπεύει να λάβει τα μέτρα του για ό,τι συνέβει και μπορεί να κόστισε τη ζωή της μαμάς του.

Η συγκινητική ανάρτηση του Γιώργου Γιαννιά για τον θάνατο της μητέρας του

«Ο έρωτας του αιώνα …
Η ιστορία αγάπης που την ζήλεψαν όλοι…
Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΙ Η ΜΑΡΙΑ..
Οι γονείς μου…οτι περισσότερο αγάπησα…
Είναι πάλι μαζί μετά απο 5 μήνες αγκαλιά..τόσο αντεξε μακριά της .. καλό ταξίδι έρωτα μου,καψούρα μου,κολωνα του σπιτιου μας και καλέ δίκαιε άνθρωπε..εσύ που ένωνες όλους μας και μας έμαθες να αγαπάμε την οικογένεια μας και να ειναι ασπιδα ο ενας για τον αλλον..εσύ και μόνο εσύ!
άδικα έφυγες και δε θα το αφήσω έτσι μάνα μου.. θα σαγαπώ μέχρι το θάνατο, πιο πολύ και απο εμένα και θα σε τιμώ..πες τον ντέρυ μας οτι τον αγαπώ πολύ και μου λειπει αβάσταχτα..να είστε αγκαλιά συνέχεια! Τα λέμε σύντομα...», έγραψε ο Γιώργος Γιαννιάς.

To τραγούδι που είχε αφιερώσει ο Γιαννιάς στον πατέρα του

«Πατέρα μας..
η ζωή μας όλη πλημμυρισμένη με αγάπη..
Αυριο είναι 40 μέρες που είσαι μακριά μας αλλα ΠΑΝΤΑ μέσα μας σε κάθε κύτταρο μας,κάθε στιγμή και για πάντα!!!!Μέχρι να βρεθούμε ξανά..

Με λατρεία
Η Οικογένεια σου.

Το βίντεο είναι απο την εγγονή σου Celia Giannikou με αγάπη», έγραψε ο Γιώργος Γιαννιάς.

«Σαγαπώ για πάντα πατέρα μου..δεν θα φύγεις ποτέ..40 μέρες σήμερα, σαν ένας αιώνας..καλή αντάμωση μεγάλε μου.. ένα απο τα πιό όμορφα τραγούδια που έχω τραγουδήσει..για σένα Πατέρα μου! Είσαι σπουδαίος @kyrpapadopoulos και βασίλη Παπαδόπουλε..», είχε γράψει στις 22/10/24 ο Γιώργος Γιαννιάς.