Ράδιο Αρβύλα: «Την κυρία Καρυστιανού δεν την έχουν καλέσει πουθενά;» - ''Δίκασε'' ο Κανάκης ένα χρόνο μετά το έγκλημα των Τεμπών

Το αιχμηρό σχόλιο για τη συγκάλυψη του δυστυχήματος

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ράδιο Αρβύλα: «Την κυρία Καρυστιανού δεν την έχουν καλέσει πουθενά;» - ''Δίκασε'' ο Κανάκης ένα χρόνο μετά το έγκλημα των Τεμπών

Πλησιάζει η ημέρα, που θα ξημερώσει η 28η Φεβρουαρίου του 2024 και θα συμπληρωθεί ένας χρόνος από την τραγική εκείνη στιγμή, που 57 αθώες ψυχές έχασαν τη ζωή τους λόγω της σύγκρουσης των σιδηροδρομικών τρένων στα Τέμπη.

Ο Αντώνης Κανάκης και οι Ράδιο Αρβύλα το βράδυ της Τρίτης 27/2 αποφάσισαν να θίξουν το έγκλημα των Τεμπών, καυτηριάζοντας παράλληλα τη χυδαία συγκάλυψη που γίνεται ένα χρόνο μετά από το συμβάν.

Με αιχμηρό τρόπο μάλιστα σχολίασε ο παρουσιαστής το γεγονός, πως τα μέσα έχουν δώσει πολύ μεγαλύτερο βήμα - τις τελευταίες ημέρες - στον Παλαιοχριστιανό από την Ορεινή Κορινθία και σχεδόν καθόλου στη Μαρία Καρυστιανού.

Η Μαρία Καρυστιανού αποτελεί το σύμβολο δύναμης, που με τη φωνή και το λόγο της διεκδικεί τα δικαιώματα των οικογενειών, που έχασαν αγαπημένα τους πρόσωπα στο δυστύχημα. Η γυναίκα πενθεί την αγαπημένη της κόρη, την 20άχρονη Μάρθη και σήμερα είναι πρόεδρος του Συλλόγου Συγγενών - Θυμάτων των Τεμπών.

Δείτε επίσης: Τέμπη: Συγκλονιστικές αποκαλύψεις έναν χρόνο μετά για τις εκρηκτικές ύλες στα αντικείμενα των επιβατών

Το αιχμηρό σχόλιο του Αντώνη Κανάκη για τη συγκάλυψη σχετικά με την τραγωδία στα Τέμπη

«Δεν κουνιέται φύλλο με όλα αυτά, που συμβαίνουν. Από όσο μπορώ να θυμηθώ τα πράγματα σε αυτή τη χώρα, γίνονται τα τέρατα και κανείς δε λέει τίποτα. Μας έστειλαν αυτό: «Τον Παλαιοχριστιανό τον κάλεσαν σε όλα τα κανάλια, τη Μαρία Καρυσιανού σε κανένα. Καταλάβατε τώρα;''.

Δε χρειαζόταν, το γνωρίζαμε, όχι το καταλάβαμε τώρα και είναι απίστευτο. Παρ' όλα αυτά το βάλαμε πρώτο - πρώτο να τα μεταδώσουμε αυτά, να τα δείξουμε, να φύγουν από μέσα μας. Δεν μου λες, την κυρία Καρυστιανού δεν την έχουν καλέσει πουθενά;», είπε μεταξύ άλλων ο Αντώνης Κανάκης.

Η αποκάλυψη της Μαρίας Καρυστιανού για το μοιραίο βράδυ στα Τέμπη

Το Mega τιμά τη μνήμη των 57 νέων που έχασαν τη ζωή τους τόσο άδοξα, με το ντοκιμαντέρ #ΜΑΜΑΕΡΧΟΜΑΙ… Μια φράση που ηχεί ακόμα στα αυτιά των ανθρώπων που άφησαν πίσω. Σε αποκλειστικό απόσπασμα από το ντοκιμαντέρ της Ανθής Βούλγαρη για τα Τέμπη, που μετέδωσε το πρωί της Τρίτης 27/2 το Mega Καλημέρα, η Μαρία Καρυστιανού προχώρησε και σε μία αποκάλυψη μάλιστα για την αδικοχαμένη κόρη της.

«Ταξίδευε με μία φίλη της, την κολλητή της, μαζί τα έκαναν όλα. Βασικά ήταν τρεις κολλητές, που ήταν συνέχεια μαζί. Το ένα κοριτσάκι ευτυχώς είχε φύγει την προηγούμενη ημέρα. Οι δυο τους αποφάσισαν να κάτσουν μία ημέρα ακόμα στην Αθήνα και να γυρίσουν. Και μάλιστα ήταν να πάρουν το πρώτο τρένο αλλά επειδή δεν πρόλαβαν να ξυπνήσουν, πήραν το επόμενο», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Καρυστιανού.