Αναστάσιος Ράμμος: «Μπήκα σε φάση με ουσίες! "Έπινα" και ανθρώπους....»

Η συγκλονιστική εξομολόγηση που έκανε στον αέρα του The 2night show

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αναστάσιος Ράμμος: «Μπήκα σε φάση με ουσίες!

Ο Αναστάσιος Ράμμος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή The 2night show, που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Ο τραγουδιστής μίλησε πρώτη φορά ανοιχτά για την "μάχη" που έδωσε με τις ναρκωτικές ουσίες και το αλκοόλ.

Έκανε μια εκ βαθέως εξομολόγηση για τα όσα βίωσε, χωρίς ωστόσο να κάνει πολύ προσωπικές αποκαλύψεις, καθώς πρόκειται για πολύ προσωπικά και λεπτά ζητήματα.

Η εξομολόγηση του Αναστάσιου Ράμμου για τις εξαρτήσεις

«Μπήκα σε φάση με ουσίες. Αν δεν έμπαινα, δεν θα ήμουν εδώ και δεν θα έκανα αυτό το ταξίδι. Μου πήρε χρόνια. Δεν είναι το θέμα μόνο οι ουσίες, αλλά "έπινα" και ανθρώπους. Συναισθήματα, το πως φερόμουν. Μπορεί κάποιος που δεν κάνει χρήση ουσιών ή αλκοόλ, σε μία σχέση αν ο ένας νιώθει ευτυχισμένος όταν είναι μόνο ο σύντροφός του αυτό είναι μια συνεξάρτηση και είναι πολύ σοβαρό», εξομολογήθηκε αρχικά ο Αναστάσιος Ράμμος.

Και αποκάλυψε σε άλλο σημείο στον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Είσαι ο πρώτος άνθρωπος που έρχομαι μετά από τόσο καιρό συνειδητοποιημένος μετά από καιρό και θέλω να σου ζητήσω ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί βρισκόμουν κάπου και ο Εκατομμυριούχος μου κρατούσε συντροφιά. Εκεί στον αγώνα που έδινα και δίνω ακόμα, προσπαθούσα να έχω κάπου αλλού το μυαλό μου. Με βοήθησες πάρα πολύ στον λόγο μου».

Δείτε επίσης: «Απείχα για ένα διάστημα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ήμουν...» - Οι αποκαλυπτικές δηλώσεις του Αναστάσιου Ράμμου

Η αποκάλυψη που είχε κάνει η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Λίγες ημέρες πριν από αυτή την συνέντευξη του, η Σταματίνα Τσιμτσιλή είχε μιλήσει στο Happy Day για την υγεία του και τις δύσκολες στιγμές που πέρασε, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει λεπτομέρειες.

«Θέλω να πω για τον Αναστάσιο Ράμο ότι αυτό το παλικάρι παιδιά είδε κατάματα κάποια ζητήματα που αντιμετώπιζε, δεν το είπε τυχαία ότι αγάπησα πιο πολύ τον εαυτό μου και μπήκε στη διαδικασία να τα αντιμετωπίσει με αποτέλεσμα. Μπράβο σου αγόρι μου, έτσι πρέπει, δεν πρέπει να κρύβουμε σκελετούς στην ντουλάπα, όταν έχουμε ένα θέμα πρέπει να το κοιτάμε κατάματα, να αγαπάμε τον εαυτό μας και να το αντιμετωπίζουμε», είχε πει.