Γιώργος Λαμπάτος: Ρίγη συγκίνησης με την κίνηση ανθρωπιάς του Νίκου Οικονομόπουλου

Τι του έδωσε;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTOS
NDPPHOTOS

Πολλοί είναι οι άνθρωποι που βοήθησαν τον Γιώργο Λαμπάτο μετά την αποκάλυψη για τις αντίξοες συνθήκες που βιώνει. Μέχρι και ο Μάρκος Σεφερλής στάθηκε στο πλευρό του, παρά την δικαστική διαμάχη που είχαν στο παρελθόν - δείτε εδώ τι συνέβη.

Στο πλευρό λοιπόν του ηθοποιού στάθηκε και ο Νίκος Οικονομόπουλος. Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso και ρεπορτάζ του Νίκου Νικόλιζα, ο τραγουδιστής έβαλε τρίτο πρόσωπο να τον συναντήσει και να του δώσει έναν φάκελο με χρήματα.

Η αποκάλυψη για Νίκο Οικονομόπουλου και Γιώργο Λαμπάτο

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Γιώργος Λαμπάτος δέχτηκε τηλέφωνο από τον διευθυντή της δισκογραφικής εταιρείας του Νίκου Οικονομόπουλου. Συναντήθηκαν λοιπόν με τον ηθοποιό λίγο πιο κάτω από το σπίτι του στην περιοχή των Αχαρνών.

«Αυτά τα χρήματα σας τα δίνει ο τραγουδιστής Νίκος Οικονομόπουλος. Σας παρακαλώ δεχτείτε τα, αλλά δεν θα ήθελε ο ίδιος να το αναφέρεται πουθενά», του είπε ο άνδρας που συνάντησε τον ηθοποιό. Εκείνος ξέσπασε σε κλάματα και τον ευχαρίστησε. Του έδωσε ένα φάκελο με χρήματα.

«Όταν πήγε στο σπίτι ο Γιώργος και άνοιξε το φάκελο, βρήκε μέσα 2000 ευρώ. Τα έχασε και άρχισε να κλαίει πάλι, γιατί με τα χρήματα εκείνα πλήρωσε τρία ενοίκια που χρωστούσε, λογαριασμούς ρεύματος και ότι είχε πάρει βερεσέ από το κοντινό παντοπωλείο», είπε στενός του φίλος στην εφημερίδα Espresso.

Νίκος Οικονομόπουλος

Τι γίνεται με το σπίτι που του έδωσε να μείνει η οικογένεια Βασιλείου

Ο Γιώργος Λαμπάτος δέχτηκε και την αγάπη της οικογένειας του αείμνηστου ηθοποιού Γιώργου Βασιλείου που πέθανε από καρκίνο στον πνεύμονα. Συγκεκριμένα του έδωσε ένα σπίτι που είχαν για να μείνει.

«Δεν θέλω να πω πολλά για τη δωρεά της οικογένειας του Γιώργου Βασιλείου, γιατί είναι ταπεινοί άνθρωποι και δεν το έκαναν για να αποκτήσουν δημοσιότητα. Έχουμε πολύ καλές σχέσεις και ήθελαν να το κάνουν στη μνήμη του», έχει πει ο ηθοποιος.

Ωστόσο, δεν έγινε ακόμα η μετακόμιση καθώς στο σπίτι μένει άλλος ενοικιαστής και περιμένουν να φύγει.