Άρης Καβατζίκης: Ο λόγος που πήγε στα δικαστήρια με την Ελένη Μενεγάκη - «Είχαμε δημοσιεύσει φωτογραφίες από...»

«Κινήθηκε νομικά»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άρης Καβατζίκης: Ο λόγος που πήγε στα δικαστήρια με την Ελένη Μενεγάκη - «Είχαμε δημοσιεύσει φωτογραφίες από...»

Ο Άρης Καβατζίκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή The 2night show το βράδυ της Τρίτης 27/2. Εκεί ο δημοσιογράφος μίλησε τόσο για την προσωπική του ζωή όσο και για την παλιά ελληνική τηλεόραση. Αποκάλυψε λοιπόν μεταξύ άλλων, το λόγο που βρέθηκε στα δικαστήρια με την Ελένη Μενεγάκη.

Η αποκάλυψη του Άρη Καβατζίκη για την Ελένη Μενεγάκη

«Είχαμε φτάσει στο δικαστήριο, όταν ήμουν διευθυντής σε περιοδικό. Είχαμε δημοσιεύσει φωτογραφίες από γενέθλια κάποιας από τις κόρες της. Ήταν φωτογραφίες παπαράτσι που ήρθαν από πρακτορείο. Οι φωτογραφίες ήταν από μια κλειστή αίθουσα και η Ελένη κινήθηκε νομικά. Διεκδίκησε το δικαίωμά της από τη δημοσίευση των φωτογραφιών σε μια ιδιωτική στιγμή. Νομίζαμε ότι ήταν γενέθλια μέσα σε ξενοδοχείο», αποκάλυψε ο Άρη Καβατζίκης αναφέροντας παράλληλα πως η Ελένη Μενεγάκη κέρδισε το δικαστήριο.

Δείτε πως κατάφεραν οι δυο τους και ήρθαν ξανά κοντά μετά το δικαστήριο!

«Πολλές φορές είχα δίλημμα και πολλές φορές δεν δημοσιεύτηκαν φωτογραφίες στο περιοδικό. Ήταν μια πολύ ταλαντούχα ηθοποιός, με περγαμηνές. Όταν ήρθαν κάποιες φωτογραφίες της παραξενεύτηκα και θεώρησα χρέος μου να την ενημερώσω, μου είπε πως δεν είναι προς δημοσίευση και το σεβάστηκα» ε3ξομολογήθηκε στην συνέχεια ο Άρης Καβατζίκης ο οποίος αποκάλυψε πως παλιά υπήρχαν φωτογραφίες που κόστιζαν μέχρι και 5.000 ευρώ.

Η εξομολόγηση για την προσωπική του ζωή

Μεταξύ άλλων σχετικά για την προσωπική του ζωή, ο Άρης Καβατζίκης μίλησε ανοιχτά για την ψωρίαση, το αυτοάνοσο νόσημα που έχει από μικρός.

«Έχω ψωρίαση. Είχα διαβάζει μία συνέντευξη του Γιώργου Χρανιώτη αν δεν κάνω λάθος, που είχε μιλήσει για αυτό. Επειδή μιλούσαμε και το σχολιάσαμε, το μοιράστηκα κι εγώ. Επειδή το κουβαλώ από πιτσιρίκι σε πολύ συγκεκριμένα σημεία του σώματος, δηλαδή αγκώνες και γόνατα, νομίζω ότι έχει να κάνει με τη ψυχολογία σου. Μόλις υπάρχει λίγο άγχος και στρες και επιδεινώνεται από αυτό το πράγμα που ζούμε, φουντώνει. Μόλις είσαι ήρεμος και νιώθεις ότι καλμάρεις και οι ρυθμοί πέφτουν, εξαφανίζεται. Και πάλι από την αρχή. Είναι ένα πράγμα που επανέρχεται και φεύγει», εξομολογήθηκε.