Καινούργιου & Γεωργακοπούλου κατά Αντώνη Κανάκη: «Αντί να μπλέξει σάτιρα και λαϊκισμό, να παράξει...»

Τον "δίκασαν" στον αέρα του Super Κατερίνα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Καινούργιου & Γεωργακοπούλου κατά Αντώνη Κανάκη: «Αντί να μπλέξει σάτιρα και λαϊκισμό, να παράξει...»

Ο Αντώνης Κανάκης και οι Ράδιο Αρβύλα το βράδυ της Τρίτης 27/2 αποφάσισαν να θίξουν την τραγωδία που σημειώθηκε στα Τέμπη και 57 άνθρωποι βρήκαν το θάνατο. Η ομάδα καυτηρίασε παράλληλα τη χυδαία συγκάλυψη που γίνεται ένα χρόνο μετά από το συμβάν.

Με αιχμηρό τρόπο μάλιστα σχολίασε ο παρουσιαστής το γεγονός, πως τα μέσα έχουν δώσει πολύ μεγαλύτερο βήμα - τις τελευταίες ημέρες - στον Παλαιοχριστιανό από την Ορεινή Κορινθία και σχεδόν καθόλου στη Μαρία Καρυστιανού - δείτε εδώ τα όσα είπε.

Το συγκεκριμένο γεγονός σχολίασε σήμερα Τετάρτη 28/2 το Super Κατερίνα με την Κατερίνα Καινούργιου και την Χρίσλα Γεωργακοπούλου να του απαντούν.

Τι είπαν Καινούργιου - Γεωργακοπούλου για τον Αντώνη Κανάκη

«Θα μιλήσω για τη δική μας εκπομπή αλλά και για κάποιες άλλες εκπομπές του καναλιού που έχουν επικοινωνήσει με την κα Καρυστιανού. Εννοείται ότι την έχουμε καλέσει και η επιθυμία της είναι να περάσει κάποιο χρονικό διάστημα μετά τη συγκεκριμένη μαύρη επέτειο και στη συνέχεια να βγει και να μιλήσει. Τώρα αν θα μιλήσει, πού θα θελήσει να μιλήσει, σε όλους ή σε έναν, αυτό το γνωρίζει μόνο η ίδια και οφείλουμε να σεβαστούμε την επιθυμία της. Αυτά έχω να πω εγώ από τη δικιά μας πλευρά», είπε η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα του Super Κατερίνα στον ALPHA.

«Έχουμε μετατοπιστεί από το κέντρο βάρους που βλέπουμε εδώ στον Αντώνη Κανάκη. Αυτό που θέλω να βάλω στο τραπέζι και να απαντηθεί είναι η σάτιρα και ο λαϊκισμός μπορούν να είναι στην ίδια πρόταση και με το ίδιος ύφος και μέσα από το ίδιο προϊόν; Γιατί εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι έχουμε εγκαταλείψει τη σάτιρα και κάνουμε πολύ καλά το αφήγημα του λαϊκισμού.

Από εκεί και έπειτα, θα πρότεινα στον Αντώνη Κανάκη, ο οποίος είναι πάρα πολύ έξυπνος, έμπειρος και ικανός άνθρωπος και πάρα πολλές φορές έχει χρησιμοποιήσει τη σάτιρα για κοινωνικό έργο και λειτούργημα, να καλέσει κι ο ίδιος την κ. Καρυστιανού, ίσως θα έπρεπε να το έχει κάνει ήδη, για να βουλώσει τα στόματα όλων εκείνων που κουνάμε το δάχτυλο. Δεν υποδεικνύω, κάνω μια πρόταση. Πιστεύω ότι μπορεί. Αντί να μπλέξει σάτιρα και λαϊκισμό, να παράξει πραγματικό έργο» είπε από πλευρά της φανερά εκνευρισμένη και η Χρίσλα Γεωργακοπούλου.