Εκτός OPEN σήμερα 28/2 η εκπομπή Οδός Ζαρίφη 2 - Η ανακοίνωση στο Instagram

Τι συνέβη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Εκτός OPEN σήμερα 28/2 η εκπομπή Οδός Ζαρίφη 2 - Η ανακοίνωση στο Instagram

Δεν θα προβληθεί σήμερα Τετάρτη 28/2 η εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη με τίτλο Οδός Ζαρίφη 2. Σχετική ανακοίνωση έκανε η παρουσιάστρια με μια ανάρτηση που πραγματοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram - δείτε εδώ πως τα πηγαίνει σε νούμερα τηλεθεάσης.

Συγκεκριμένα, η εκπομπή δεν θα προβληθεί στο OPEN καθώς είναι ημέρα πένθους για τους 57 ανθρώπους που πέθαναν στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Η ανακοίνωση της Κατερίνας Ζαρίφη

«Είναι ημέρα πένθους και αγώνα για 57 ψυχές που ζητούν δικαίωση. Η Οδός Ζαρίφη 2 ξανά κοντά σας την Πέμπτη» έγραψε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Ζαρίφη στο instastories.

Οδός Ζαρίφη 2 OPEN

Συγκλονίζει η Μαρία Καρυστιανού για τα Τέμπη

Ένας χρόνος συμπληρώνεται σήμερα από το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη. Δύο αμαξοστοιχίες συγκρούστηκαν μετωπικά, και στέρησαν τη ζωή από 57 ανθρώπους που ταξίδευαν με όνειρα από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη, αλλά έφυγαν τόσο ξαφνικά και άδικα από τη ζωή. Ανάμεσά τους η 20χρονη Μάρθη Ψαροπούλου.

Η μητέρα της, Μαρία Καρυστιανού, και πρόεδρος του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων Τεμπών μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 και περιέγραψε την κατάστασή της από εκείνη την ημέρα κι έπειτα. Όπως λέει, τότε τελείωσε η ζωή της κόρης της, αλλά για εκείνη ήταν επίσης το τέλος της δικής της ύπαρξης καθώς δεν μπορεί να ηρεμήσει από τον πόνο και την οργή.

Δείτε επίσης: Τέμπη - Γονείς αδελφών Πλακιά: «Ο Καραμανλής μάς κούνησε το δάχτυλο στην εξεταστική, με θράσος»

«28 Φεβρουαρίου άλλαξε η ζωή μου, και το χειρότερο δεν είναι ότι άλλαξε η ζωή μου, είναι ότι τερμάτισε η ζωή ενός πολύ νέου ανθρώπου. Ενός υπέροχου ανθρώπου που ήτανε... Είχε τόσα όνειρα, τόσα πολλά όνειρα... Εκείνη τη μέρα... Άλλαξαν όλα εκείνη τη μέρα. Ήταν το τέλος της ζωής της κόρης μου, και το τέλος της δικής μου ψυχής», δήλωσε χαρακτηριστικά η Μαρία Καρυστιανού.

Για να συμπληρώσει: «Το ότι ζω και σας μιλάω δε σημαίνει ότι υπάρχω κιόλας. Ο πόνος δυναμώνει, η οργή δυναμώνει, ηρεμία δε μπορούμε να βρούμε με αυτά που βλέπουμε και ακούμε. Πώς να αισθάνομαι εγώ σαν Ελληνίδα όταν βλέπω ότι η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία τρέχει πιο γρήγορα από τους δικούς μας, από τη χώρα στην οποία ζω και της έδωσα το παιδί μου».