«Είναι δυνατόν ρε φίλε; Σταματάς το πρόγραμμα για...» - Έξαλλος ο Χρήστος Μάστορας με θαμώνα που έψαχνε την κάλτσα του

Δείτε το βίντεο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Είναι δυνατόν ρε φίλε; Σταματάς το πρόγραμμα για...» - Έξαλλος ο Χρήστος Μάστορας με θαμώνα που έψαχνε την κάλτσα του

Ένα ασύλληπτο περιστατικό σημειώθηκε στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Χρήστος Μάστορας με τις Μέλισσες. Συγκεκριμένα, θαμώνας του μαγαζιού τον έκανε έξαλλο, όταν έκανε νοήματα για να σταματήσει το πρόγραμμα ώστε να βρει κάτι που... έχασε.

Τι συνέβη με τον Χρήστο Μάστορα

Όταν τελικά σταμάτησε να τραγουδάει και τον φώναξε να πάει μπροστά για να πει αυτό που θέλει, άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό και τον τραγουδιστή με νεύρα.

Ο νεαρός ζήτησε να του φτάσει την κάλτσα του, την οποία φαίνεται πως είχε πετάξει στην πίστα ανάμεσα στα τριαντάφυλλα. «Ποια κάλτσα; Δηλαδή σταματάς το πρόγραμμα για να πάρεις τι ρε φίλε; Είναι δυνατόν ρε φίλε;» του είπε ο Χρήστος Μάστορας έξαλλος.

Δείτε επίσης: Ιογενής λοίμωξη στα μάτια - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για το πρόβλημα υγείας που έστειλε τον Χρήστο Μάστορα στο νοσοκομείο

Η κίνηση που είχε κάνει στην Γαρυφαλλιά Καληφώνη όσο τραγουδούσε

Ο Χρήστος Μάστορας κάθε Σαββατοκύριακο εμφανίζεται μαζί με το συγκρότημά του, Μέλισσες, και τον Σάκη Ρουβά σε γνωστό νυχτερινό κέντρο και πολλές φορές στα πρώτα τραπέζια βρίσκεται η σύντροφός του, Γαρυφαλλιά Καληφώνη, για να τον θαυμάσει, διασκεδάζοντας παράλληλα με τις φίλες και τους φίλους της.

Πριν από λίγες εβδομάδες, λοιπόν, το ξανθό μοντέλο βρέθηκε ξανά στο μαγαζί και η κάμερα ενός θαμώνα "έπιασε" τη στιγμή που ο τραγουδιστής της έκανε μία πολύ τρυφερή αφιέρωση όσο τραγουδούσε στη σκηνή. Πιο συγκεκριμένα, όσο ερμήνευε το κομμάτι "Κραυγή" της Άννας Βίσση και έλεγε "Σε θέλω, για σένα εγώ πεθαίνω", την πλησίασε και της έκανε νόημα με το χέρι.