Αγγελική Ηλιάδη: «Βγάζω νύχια και προστατεύω τα παιδιά μου από κανάλια»

Πώς απάντησε στο δημοσίευμα που ήθελε τον γιο της να επισκέπτεται το μνήμα του πατέρα του

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Αγγελική Ηλιάδη: «Βγάζω νύχια και προστατεύω τα παιδιά μου από κανάλια»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Το Πρωινό» παραχώρησε η Αγγελική Ηλιάδη, και συγκεκριμένα στη δημοσιογράφο, Φαίη Φώτου. Μεταξύ άλλων η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στον πρώην σύντροφό της Σάββα Γκέντσογλου, που συμμετέχει στο Survivor, καθώς και στα δημοσιεύματα που θέλουν τον μεγαλύτερο γιο της, Μπάμπη να επισκέφθηκε το μνήμα του πατέρα του, Μπάμπη Λαζαρίδη.

«Μου είχε γίνει πρόταση για το Survivor, αλλά από τη στιγμή που αποχώρησα από το “I'm a celebrity”, μου ήταν πάρα πολύ δύσκολο να φύγω κατευθείαν από τα παιδιά μου ενώ ήδη έλειπα δυόμιση μήνες. Πιστεύω ότι καθετί γίνεται την κατάλληλη στιγμή και πιστεύω ότι και το Survivor θα έρθει την κατάλληλη στιγμή. Τώρα ήταν η ώρα του Σάββα να πάει και να ζήσει αυτή την φανταστική εμπειρία, τον προέτρεψα κιόλας να το κάνει, του εξήγησα ότι είναι ένα τελείως διαφορετικό περιβάλλον, μακριά από τα πάντα, αποκλεισμένος, εκεί που ζεις στη φύση», είπε αρχικά η Αγγελική Ηλιάδη.

Δείτε επίσης: Αγγελική Ηλιάδη: Ο γιος της επισκέφθηκε πρώτη φορά τον τάφο του δολοφονημένου μπαμπά του, Μπάμπη Λαζαρίδη - Η ανατριχιαστική στιγμή πάνω από το μνήμα

Η απάντηση της Αγγελικής Ηλιάδη για τον γιο της

Σχετικά με τα δημοσιεύματα που θέλουν τον μεγαλύτερο γιο της, Μπάμπη να επισκέφθηκε το μνήμα του πατέρα του, Μπάμπη Λαζαρίδη, η Αγγελική Ηλιάδη απάντησε: «Θα μου επιστρέψεις να μην σου απαντήσω για πολύ προσωπικά θέματα και κυρίως για προσωπικά θέματα του γιου μου. Όσον αφορά τα παιδιά μου, είμαι μια μάνα που βγάζω νύχια και τα προστατεύω από τις εκπομπές και τα κανάλια. Στηρίζω και τους δύο μου γιους μου απόλυτα και προσπαθώ να είμαι δίπλα τους όσο περισσότερο γίνεται. Τους λέω “όχι”, αλλά σπάνια και με δυσκολία γιατί τους έχω αδυναμία. Τους έχω καλομάθει, αλλά δεν πειράζει».