Αγγελική Ηλιάδη: Ο γιος της επισκέφθηκε πρώτη φορά τον τάφο του δολοφονημένου μπαμπά του, Μπάμπη Λαζαρίδη - Η ανατριχιαστική στιγμή πάνω από το μνήμα

«Είχα να τον δω από τα εξάμηνα του πατέρα του! Τα μάτια μου βούρκωσαν πολλές φορές» λέει η γιαγιά του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTOS
NDPPHOTOS

Ο γιος της Αγγελικής Ηλιάδη τον Ιούνιο του 2023 έγινε 18 ετών (δείτε φωτογραφίες από τα γενέθλια) και αφού ενηλικιώθηκε πήρε την απόφαση να επισκεφθεί για πρώτη φορά τον τάφο του πατέρα του, Μπάμπη Λαζαρίδη, ο οποίος δολοφονήθηκε από αγνώστους όταν εκείνος ήταν 3,5 ετών.

Ο ιδιοκτήτης νυκτερινών κέντρων Μπάμπης Λαζαρίδης δολοφονήθηκε το 2008 στη Βούλα σε ηλικία 40 ετών. Έπεσε νεκρός μετά από πυροβολισμούς όταν έβγαινε μαζί με την 31χρονη τότε Αγγελική Ηλιάδη - με την οποία διατηρούσε δεσμό - από το ξενοδοχείο στο οποίο διέμενε και ετοιμαζόταν να επιβιβαστεί στο αυτοκίνητό του. Για πολλά χρόνια η εκτέλεση του απασχόλησε τα ΜΜΕ, καθώς έως και σήμερα δεν έχουν βρεθεί οι εκτελεστές του αλλά και τα κίνητρα της δολοφονίας του.

Ο γιος του Μπάμπης, επισκέφθηκε με την Αγγελική Ηλιάδη το μνήμα του στην Καβάλα

Πριν μερικές εβδομάδες λοιπόν όπως γράφει η εφημερίδα Espresso, ο νεαρός Μπάμπης επισκέφθηκε μαζί με την μητέρα του τον τάφο του πατέρα του για πρώτη φορά. Τελευταία του επίσκεψη εκεί ήταν στα εξάμηνα.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα ήταν ο ίδιος που ζήτησε από την μητέρα του να βρεθεί στο μνήμα του πατέρα του με σκοπό να ενώσει όλα τα κομμάτια του οικογενειακού παζλ. Όλα αυτά τα χρόνια η Αγγελική Ηλιάδη είχε κρατήσει τον πρωτότοκο γιος της μακριά από οτιδήποτε άσχημο.

Αγγελική Ηλιάδη Μπάμπης Λαζαρίδης

«Είχα να τον δω από τα εξάμηνα του πατέρα του το 2008. Πριν από 15 ολόκληρα χρόνια. Μια μέρα χτυπάει το τηλέφωνο και ακούω μια φωνή να μου λέει "Γιαγιά, είμαι ο Μπάμπης ο εγγονός σου". Όταν τον άκουσα ανατρίχιασα, γιατί είχα πολλά χρόνια να τον ακούσω. Μου λέει "Θα έρθω στην Καβάλα να σε δω και να πάω και στο μνήμα του μπαμπά". Πράγματι έρχονται με την Αγγελική μόλις είχε σουρουπώσει. Τρελάθηκα. Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Με αγκαλιάζει, με φιλάει και αρχίζει να με ρωτάει για τον πατέρα του. Συνεχόμενες ερωτήσεις. "Γιαγιά, ο μπαμπάς μου πως δολοφονήθηκε;".

Του απάντησα λοιπόν "Δεν μπορώ να σου πω κάτι, γιατί δεν ξέρω. Ρώτα τη μαμά σου, γιατί ήταν κοντά του εκείνο το βράδυ". Τα μάτια μου βούρκωσαν πολλές φορές, γιατί είχα μεγάλη ανάγκη και επιθυμία να το δω αυτό το παιδί, το οποίος είναι παιδί του παιδιού μου», είπε η 86χρονη γιαγιά του και μητέρα του αείμνηστου Μπάμπη Λαζαρίδη.

Όπως ανέφερε πήγαν στο μνήμα του ενώ είχε βραδιάσει και δεν κατάφεραν να του πάρουν λουλούδια και κερά που ήθελαν. «Πήγαμε στο μνήμα, προσευχηθήκαμε όλοι μαζί και γυρίσαμε σπίτι», αποκάλυψε.

Να σημειώσουμε πως η οικογένεια του Μπάμπη Λαζαρίδη δεν έχει καλές σχέσεις με την σύζυγο του, Πόπη Μαλλιωτάκη (με την οποία ο επιχειρηματίας επίσης έχει παιδί) - δείτε το λόγο. Με την Αγγελική Ηλιάδη δεν είχαν παντρευτεί, ωστόσο, είχε αναγνωρίσει το παιδί τους.