«Από τη μία είχα τον σύζυγο και από την άλλη το φλερτ....» - Η σπάνια εξομολόγηση της Πόπης Μαλλιωτάκη για την σχέση της με τον Λαζαρίδη

«Ο Μπάμπης έρχεται πολλές φορές στα όνειρά μου και μου ζητάει...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Από τη μία είχα τον σύζυγο και από την άλλη το φλερτ....» - Η σπάνια εξομολόγηση της Πόπης Μαλλιωτάκη για την σχέση της με τον Λαζαρίδη

Η Πόπη Μαλλιωτάκη, το πρωί της Πέμπτης 6/7, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα, και αναφέρθηκε στα δύσκολα παιδικά της χρόνια, στον πρώτο της γάμο, αλλά και στην σχέση της με τον Μπάμπη Λαζαρίδη (δείτε εδώ το γιο που απέκτησαν).

Πιο συγκεκριμένα, για τον τελευταίο αποκάλυψε τον τρόπο και το μέρος στον οποίο τον γνώρισε, φτάνοντας μέχρι και τον χωρισμό τους, ο οποίος την πλήγωσε πολύ (δείτε εδώ το ξέσπασμά της προς την οικογένειά του).

Η εξομολόγηση της Πόπης Μαλλιωτάκη για τον Μπάμπη Λαζαρίδη

«Έζησα δύσκολα παιδικά χρόνια, ήμασταν πέντε αδέρφια. Οι γονείς μου δεν είχαν οικονομική άνεση και αναγκάστηκαν να ξενιτευτούν, να πάνε στη Γερμανία ως οικονομικοί μετανάστες. Εμείς μείναμε πίσω με την γιαγιά και τον παππού», είπε αρχικά.

Για τον πρώτο της γάμο δήλωσε: «Γνώρισα τον πρώτο μου άντρα σε ένα νυχτερινό μαγαζί που τραγουδούσε στη Βέροια, ήταν φαντάρος τότε. Η κόρη μου ήταν τεσσάρων ετών όταν χωρίσαμε. Νιώθω τύψεις επειδή την άφηνα πάρα πολλές φορές για να πάω για δουλειά. Η Ράνια είναι στο εξωτερικό και έχουμε πολύ καλές σχέσεις. Οι σχέσεις μου με τα παιδιά μου είναι πολύ καλές γενικά γιατί τα έχω μεγαλώσει μόνη μου».

Για τον Μπάμπη Λαζαρίδη, αποκάλυψε: «Τον γνώρισα στη Γερμανία. Ήταν έρωτας από το πρώτο δευτερόλεπτο που τον είδα. Έπεσα ξερή, ενώ ήταν και ο άλλος εκεί. Από τη μία είχα τον σύζυγο και από την άλλη το φλερτ. Ο Μπάμπης έρχεται πολλές φορές στα όνειρά μου και μου ζητάει φαγητό. Βεβαίως και ήμουν ερωτευμένη μαζί του όταν χωρίσαμε. Εννοείται ότι πληγώθηκα».

Πως είναι ο γιος του Μπάμπη και της Αγγελικής Ηλιάδη σήμερα

Τα γενέθλια του γιόρτασε ο γιος της Αγγελικής Ηλιάδη και του αείμνηστου Μπάμπη Λαζαρίδη. Ο νεαρός Μπάμπης έγινε 18 ετών και τα γιόρτασε με τα αγαπημένα του πρόσωπα. Η μητέρα του φυσικά δεν έλειψε από το πλευρό του, όπως και ο μικρός του αδερφός, τον οποίο η τραγουδίστρια έχει αποκτήσει με τον Σάββα Γκλεντσογλου.

Θέλησε λοιπόν, να του ευχηθεί και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αναρτώντας φωτογραφίες και βίντεο από το πάρτι που του έκαναν.

«Το μωρό μου έγινε 18 Σε αγαπώ τόσο πολύ…προχώρησε…ξερεις εσυ…όλη η ζωή είναι μπροστά σου…και εγώ πάντα δίπλα σου…η πρώτη πιο μεγάλη…πιο σημαντική στιγμή της ζωής μου όταν βγήκες απ τα σπλάχνα μου…και σε πήρα στην αγκαλιά μου. Ο Θεουλης είναι μεγάλος…είπα!Ειμαι ευγνώμων για σένα και τον αδερφούλη σου. Όλα τα όνειρα σου θα γίνουν πραγματικότητα γιατί το αξίζεις!!!! Χιλιόχρονος καρδιά μου και πάντα χαμογελαστός!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης: «Είναι σε προχωρημένη άνοια! Δεν καταλαβαίνει...» - Συγκλονίζει η Αγγελική Ηλιάδη για την Καίτη Γκρέυ