Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο η Καίτη Γκρέυ - Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ

Τι συνέβη με την υγεία της τραγουδίστριας

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μια δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή την Τετάρτη 28/2 σχετικά με την Καίτη Γκρέυ, καθώς μέσα από πληροφορίες που μετέφερε η εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα γνωστοποιήθηκε, πως η αγαπημένη τραγουδίστρια νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Πιο αναλυτικά, η Καίτη Γκρέυ αισθάνθηκε μια αδιαθεσία την Τρίτη 27/2 και έτσι ο γιατρός της έκρινε καλύτερο να μεταφερθεί σε κάποιο νοσοκομείο με σκοπό να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις και να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Δείτε επίσης: Ο πόλεμος των Γκρέυ και στην μέση η Ηλιάδη!

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο η Καίτη Γκρέυ

Τα νεότερα για την υγεία της Καίτης Γκρέυ κάνουν λόγο, πως βρίσκεται στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο και μάλιστα η 99χρονη τραγουδίστρια νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Καίτη Γκρέυ - Νοσοκομείο

Οι δηλώσεις της Αγγελικής Ηλιάδη για τη γιαγιά της

«Δυστυχώς ό,τι γνωρίζετε. Η υγεία της είναι σε μια δεδομένη φάση. Δεν με αναγνωρίζει. Είναι δύσκολο όταν ένας άνθρωπός μας φτάνει σε αυτό το σημείο. Έχει αναλαμπές κλπ, αλλά όσοι γνωρίζουν από αυτή την κατάσταση καταλαβαίνουν ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο να βλέπεις τον άνθρωπο σου έτσι. Δυστυχώς είναι η φυσική εξέλιξη; Έχει να κάνει με το ότι μεγαλώνουμε, με το ότι κάποιοι άνθρωποι καταλήγουν έτσι… Είναι λυπηρό», είχε πει η Αγγελική Ηλιάδη την Κυριακή 31/12/23 στην εκπομπή Γειά Σου.