Ελένη Μενεγάκη για τα δικαστήρια με τον Καβατζίκη: «Αγαπημένε μου, γλυκιέ μου Άρη...»

«Ήταν πραγματικά πολύ δύσκολη περίοδος...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το βράδυ της Τρίτης 27/2 ο Άρης Καβατζίκης παραχώρησε συνέντευξη στο The 2night show με τον δημοσιογράφο να μιλάει μεταξύ άλλων για τη δικαστική διαμάχη που είχε στο παρελθόν με την Ελένη Μενεγάκη (δείτε εδώ).

Πιο αναλυτικά, ο Καβατζίκης την περίοδο που εργαζόταν και διηύθυνε γνωστό περιοδικό είχε έρθει σε αντιπαράθεση με την παρουσιάστρια, καθώς είχαν δημοσιευτεί φωτογραφίες από τα γενέθλια μιας εκ των κορών της.

Τότε μάλιστα η Ελένη Μενεγάκη είχε φτάσει στα δικαστήρια τον Άρη Καβατζίκη, καθώς είχε κάνει σαφές στο χώρο, πως προστάτευε τα πρόσωπα των παιδιών της. Με το πέρας των χρόνων η παρεξήγηση λύθηκε και μάλιστα την Τετάρτη 28/2 η παρουσιάστρια έκανε μια γλυκιά αναφορά στον Καβατζίκη μέσα από την εκπομπή της, Ελένη.

Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη για τη δικαστική διαμάχη με τον Άρης Καβατζίκη

«Έβλεπα σήμερα στα αποσπάσματα όλα αυτά ξεκίνησαν από την κουβέντα που έκανε ο Άρης Καβατζίκης για το δικό μου θέμα. - αγαπημένε μου, γλυκιέ μου Άρη σου στέλνω πραγματικά την αγάπη μου, γιατί ήταν πραγματικά πολύ δύσκολη περίοδος εκείνη για εμάς λόγω ότι ήταν σε περιοδικό», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

«Είχαν έρθει στο περιοδικό με στικάκι φωτογραφίες από πολύ ιδιωτικές στιγμές διακοπές της Μενεγάκη σε δωμάτιο ξενοδοχείου»

Μια αποκάλυψη για την Ελένη Μενεγάκη είδε το φως της δημοσιότητας την Τετάρτη 28/2 μέσα από την εκπομπή Πρωινό Σουσου που προβάλλεται στο OPEN. Η αποκάλυψη αυτή αφορούσε τα προσωπικά της και το περιστατικό είχε λάβει χώρο πριν από πολλά χρόνια.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Γεωργιάδης, έκανε γνωστό πως είχε κλαπεί στικάκι με φωτογραφίες της παρουσιάστριας από πολύ ιδιωτικές της στιγμές σε δωμάτιο ξενοδοχείου και αυτοί που τις είχαν κλέψει τις πήγαν σε περιοδικό με σκοπό να δημοσιευθούν.

«Έχω ζήσει πιο εξτρίμ σκηνικό. Είχαν έρθει στο περιοδικό με στικάκι φωτογραφίες από πολύ ιδιωτικές στιγμές διακοπές της Ελένης Μενεγάκη σε δωμάτιο ξενοδοχείου. Ήταν κλεμμένο υλικό και κατευθείαν ενημερώσαμε την ίδια και κινήθηκε μετά εκείνη νομικά. Της δώσαμε το στικάκι. Ήταν υλικό που είχε κλαπεί από φωτογραφική μηχανή», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.