Όλγα Κιουρτσάκη: Με δάκρυα στα μάτια έχοντας αγκαλιά την κόρη της - Αβάσταχτο το πένθος από την απώλεια της γιαγιάς της (Βίντεο)

«Μια εβδομάδα χωρίς εσένα γιαγιούλα»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ένα ακόμη χτύπημα της μοίρας ήρθε να συγκλονίσει την Όλγα Κιουρτσάκη, καθώς πριν από λίγες ημέρες έφυγε από τη ζωή η γιαγιά της, η γυναίκα που τη μεγάλωσε μαζί με τη μητέρα της, Άντζελα Δημητρίου.

Η Όλγα αποχαιρέτησε τη γιαγιά της στο πλευρό της μητέρα της με τη συγκίνηση στα μάτια των γυναικών την ημέρα της κηδείας να είναι εμφανής. Μια εβδομάδα μετά το συμβάν η Όλγα Κιουρτσάκη πενθεί, ωστόσο βουβά όπως αναφέρει σε ανάρτησή της.

Πιο αναλυτικά, η ίδια δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram θέλοντας να εκφράσει πως βιώνει την απώλεια και παράλληλα πρέπει να είναι παρούσα στο μεγάλωμα της κόρης της.

Η ανάρτηση της Όλγας Κιουρτσάκη για την απώλεια της γιαγιάς της

«απώλεια... "Να μην επιτρέπεται να ξεσπάσεις...
Να μην επιτρέπεται να σταματήσεις την καθημερινότητα σου έστω και για μια μέρα...», έγραψε η Όλγα Κιουρτσάκη στην ανάρτησή της και στο βίντεο ανέφερε: «Μια εβδομάδα χωρίς εσένα γιαγιούλα, ξεκουράστηκες , το δωμάτιο σου κλειστό, ποτέ δεν ήθελες να κλείνει η πόρτα σου...!!! Κλαίω βουβά...αλλά τώρα που κοιμήθηκε το παιδί θέλω να κλάψω τόσο που να μη βγαίνουν άλλα δάκρυα».

Ο τρόπος που έμαθε για το θάνατο της γιαγιάς της

Στην εκπομπή Πρωινό Σουσού συζήτησαν για το θάνατο της μητέρας της Άντζελας Δημητρίου που γνωστοποιήθηκε χθες Τετάρτη 21/2. Αφού λοιπόν ανακοινώθηκε το πότε θα γίνει η κηδεία και που, αποκαλύφθηκε και ο τρόπος που έμαθε η Όλγα Κιουρτσάκη για την απώλεια της γιαγιάς της.

Έτσι έμαθε η Όλγα Κιουρτσάκη για το θάνατο της γιαγιάς της, Ελένης

«Από τους πρώτους ανθρώπους που επισκέφθηκαν την Άντζελα είναι η μάνατζερ της, η κυρία Καπώνη, και ο καλός της φίλος, Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, ο Δήμος Αναστασιάδης και η Εύη Δρούτσα. Η Όλγα το έμαθε από την κυρία που φροντίζει τα διαμερίσματα και των δύο γυναικών...», ανέφερε ο Νίκος Γεωργιάδης.

«Προφανώς, εφόσον δεν έχουν σχέσεις αυτό το διάστημα...», επιβεβαίωσε η κουμπάρα της Άντζελας Δημητρίου.

Μάλιστα, χθες με το που έμαθε για το θάνατο της, η Όλγα Κιουρτσάκη έκανε δυο πολύ σπαρακτικές αναρτήσεις στο προφίλ της στο Facebook.