"Λύγισε" η Γωγώ Γαρυφάλλου: «Το είχε αγοράσει για...» - Η άγνωστη ιστορία πίσω από το κοστούμι που φορούσε ο Νίκος Φλωρινιώτης στην κηδεία του

«Και μετά συνέβη το άσχημο γεγονός»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor

Καλεσμένη στην εκπομπή The 2night Show, βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης 28/2 η Γωγώ Γαρυφάλλου η οποία μιλώντας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου αναφέρθηκε στην ιδιαίτερη σχέση που είχε με τον Γιάννη Φλωρινιώτη αλλά και για την διαχείριση της απώλειας του γιου του, και πολύ καλού της φίλου Νίκου.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Νίκος Φλωρινιώτης λίγους μήνες μετά τον θάνατο του πατέρα του, στις 19/12, έφυγε από την ζωή, μετά από μία σκληρή μάχη που έδωσε με την καρκίνο. Ο τραγουδιστής το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν για στο Λαϊκό νοσοκομείο, όπου βρισκόταν στην μονάδα εντατικής.

Τα συγκινητικά λόγια της Γωγώς Γαρυφάλλου για τον Νίκο Φλωρινιώτη

«Αχ, συγκινούμαι τώρα και για τους δύο. Με την ευκαιρία να πω ότι αφιερώνω αυτή την εκπομπή στον μέντορα μου, τον Γιάννη Φλωρινιώτη και στον Νικολάκη. Ο Νικολάκης να πούμε ότι ήταν να έρθει στην εκπομπή, εκείνες τις δύσκολες μέρες. Γιατί διάβασα ότι αυτό ήταν μια επιθυμία του Νίκου και θα ήθελα να αφιερώσουμε όλη την σημερινή εκπομπή σε εκείνον» είπε με δάκρυα στα μάτια.

Δείτε επίσης: Γωγώ Γαρυφάλλου: «Αννούλα μου, θέλω να σου ζητήσω συγγνώμη αν σε πλήγωσα...» - Ξέσπασε σε κλάματα για την Φλωρινιώτη

«Ο Νίκος σε λάτρευε! Γρηγόρη, τι να σου πω τώρα… Θα σου πω κάτι πολύ συγκινητικό. Ο Νίκος είχε αγοράσει το κοστούμι για να σου έρθει εδώ και τελικά το φόρεσε στο τελευταίο του ταξίδι» πρόσθεσε.

«Πολύ καλό παιδί, μεγάλο ταλέντο και αδικημένος και εκείνος» είπε, με μάτια δακρυσμένα, η Γωγώ Γαρυφάλλου

«Nα πούμε κάτι που ίσως να μην το ξέρει ο πολύς κόσμος. Ο Νίκος ήταν να έρθει εδώ και την Δευτέρα, που ήταν να έρθει εδώ, ξαναχρειάστηκε να μπει στο νοσοκομείο. Και μετά συνέβη το άσχημο γεγονός» αποκάλυψε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Οι πρώτες της δηλώσεις μέτα τον θάνατό του έξω από το Λαϊκό Νοσοκομείο

«Θέλω να πάω να δω πως είναι η Άννα. Θέλω να πάω επάνω στην Άννα να δω πως είναι. Έχω τρελαθεί, δεν μπορώ να το πιστέψω. Σας ζητώ συγγνώμη, αφήστε με να πάω για λίγο στην Άννα. Να είστε καλά για το ενδιαφέρον» είπε με δάκρυα στα μάτια η Γωγώ Γαρυφάλλου και έφυγε μην συνεχίζοντας με τις δηλώσεις.

Δείτε εδώ το βίντεο: