Σοφία Βόσσου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το διαζύγιο της κόρης της από τον Βασίλη Δημάκη: «Του εύχομαι κάθε καλό»

Αποκάλυψε τον λόγο που υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Σοφία Βόσσου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το διαζύγιο της κόρης της από τον Βασίλη Δημάκη: «Του εύχομαι κάθε καλό»

Τη Σοφία Βόσσου συνάντησε η κάμερα του Happy Day έξω από το μαγαζί όπου εμφανίζεται με την Μπέσσυ Αργυράκη. Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων μίλησε στους δημοσιογράφους για την πρόσφατη απώλεια του Ηλία Λογοθέτη, καθώς και για το διαζύγιο της κόρης της Ερασμίας Μάνου από τον Βασίλη Δημάκη, με τον οποίο είχαν υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης πριν από 9 μήνες στις φυλακές Κορυδαλλού όπου κρατείται.

Όσον αφορά τον θάνατο του Ηλία Λογοθέτη, η Σοφία Βόσσου δήλωσε: «Με στεναχώρησε πάρα πολύ γιατί ήταν από τους πρώτους ανθρώπους που στα 16 μου χρόνια με έσπρωξε να τραγουδήσω».

Δείτε επίσης: «Είμαι στήριγμά της, δίπλα της και στηρίζω τις αποφάσεις της....» - Η Σοφία Βόσσου μιλά για την σχέση με την κόρη της

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη λύση του συμφώνου συμβίωσης της Ερασμίας Μάνου με τον Βασίλη Δημάκη. «Είμαι πάντα δίπλα στο παιδί μου, η κόρη μου είναι μια χαρά, όλα καλά. Είναι οριστικός ο χωρισμός, υπογράψανε. Δεν δένουν όλα. Κάποια στιγμή βλέπεις ότι κάνεις κάτι και στην πορεία δεν πηγαίνει», είπε αρχικά η Σοφία Βόσσου για να καταλήξει: «Το γεγονός ότι έγινε ένα σύμφωνο συμβίωσης, έγινε για να μπορούν να βλέπονται. Αλλιώς βλέπονταν πίσω από ένα τζάμι. Δεν ήταν εύκολες οι συνθήκες, εντάξει. Εύχομαι κάθε καλό στον Βασίλη και στο παιδί μου εννοείται».

Διαφορετική ήταν η πρώτη αντίδραση της Σοφίας Βόσσου στις κάμερες

Πριν από δέκα μέρες η εκπομπή Super Κατερίνα είχε συναντήσει επίσης τη Σοφία Βόσσου, ωστόσο τότε είχε αρνηθεί να απαντήσει ξεκάθαρα για τον χωρισμό της κόρης της. Ανήμερα των γενεθλίων της Ερασμίας Μάνου είχε δηλώσει: «Χρόνια πολλά και καλά σε όλα τα παιδιά του κόσμου που έχουν γεννηθεί την ίδια ημέρα. Δεν ξέρω για τι λέτε αλλά θα φανεί στο τέλος».