Τζούλι Μασίνο: Με πίνακες της μέχρι και στην τουαλέτα και κρυφό κήπο - Βίντεο μέσα από το διώροφο σπίτι της στον Άγιο Δημήτριο

Ιδιαίτερο και cozy

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Την πόρτα του σπιτιού της άνοιξε η Τζούλι Μασίνο στην κάμερα της εκπομπής Happy Day, το πρωί της Πέμπτης 29/2. Η καθηγήτρια φωνητικής ξενάγησε τους τηλεθεατές σε κάθε γωνία δείχνοντας το προσωπικό της γούστο.

Για όσους δεν θυμούνται, την Τζούλι Μασίνο την γνωρίσαμε πριν απο περίπου 20 χρόνια μέσα από το πρώτο Fame Story, και ήταν η πρώτη καθηγήτρια στην Ελλάδα που δίδαξε φωνητική σε τηλεοπτικό Show. Μαζί με τον όμιλο ANT1 δημιούργησε σχολή φωνητικής τέχνης που ονομάστηκε “Fame studio”. Μάλιστα έχει συνεργαστεί με μεγάλους καλλιτέχνες όπως τον Θάνο Μικρούτσικο, τον Δημήτρη Παπαδημητρίου και τον Γιώργο Νταλάρα.

Το εντυπωσιακό σπίτι της Τζούλι Μασίνο

Το εντυπωσιακό σπίτι που διατηρεί στον Άγιο Δημήτριο, είναι cozy και θυμίζει σαλέ. Είναι ψηλοτάβανο με ιδιαίτερα φωτιστικά, ενώ η διακόσμιση περιλαμβάνει πίνακες, κατασκεύες από φίλους, κάδρα και ενθύμια από την σταδιοδρομία της στον χώρο της μουσικής και της τηλεόρασης ενώ στο υπνοδωμάτια δεσπίζει και το προρτραίτο της. Μάλιστα σε μια γωνιά του σπιτιού, έχει κρεμασμένο έναν πίνακα, τον οποίο της τον έκανε δώρο ο Μίνωας Κυριακού. Διαθέτει επίσης βεστιάριο και όλες της, της εμφανίσεις αλλά και έναν κρυφό κήπο.

Δείτε επίσης: «Δεν μπορεί να πει κάτι για μένα» - Η έντονη αντίδραση της Τζούλι Μασίνο σε ερώτηση για την Δέσποινα Βανδή

«Δεν είναι τόσο μεγάλο. Είναι 120 τετραγωνικά... Για να φτιάξω το σπίτι, έβγαλα αίμα τα χέρια μου. Δούλευα 15-18 ώρες τη μέρα», ανέφερε η Τζούλι Μασίνο.