Σταμάτης Γαρδέλης: Εισήχθη στο νοσοκομείο μετά την κράτηση του στο κρατητήριο

«Θέλω να πάω σπίτι μου...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Δεν έχουν τελειωμό οι περιπέτειες για τον Σταμάτη Γαρδέλη. Εξαιτίας του σπιτιού του στο Πόρτο Γερμενό μπήκε στο Δαφνί έπειτα από αυτοκτονικές τάσεις που είχε, ενώ όταν βγήκε και προσπάθησε να βάλει ξανά σε μια τάξη τα πράγματα με το πρόστιμο του Δασαρχείου και την Πολεοδομίας και να βγει μια άκρη τελικά, μπήκε στο κρατητήριο.

Όλα λοιπόν ξεκίνησαν από τη γραφειοκρατία, που καθυστερεί το ζήτημα με το σπίτι του με αποτέλεσμα να αρνείται να αποχωρήσει την Τρίτη 27/2 από την επιτροπή αντιρρήσεων του Δασαρχείου ακολουθώντας η σύλληψή του.

Όπως ανέφερε σε συνέντευξη του χθες 28/2 τον κλείδωσαν στο κρατητήριο και δεν τον άφηναν να φύγει. Μάλιστα, χαρακτηριστικά είπε «Έφεραν την αστυνομία και μου στραμπούληξε το χέρι. Δεν έφερα καμία αντίσταση, γιατί να μου στραμπουλήξει το χέρι; Δεν κατάλαβα, γιατί;», ενώ είπε πως του πέρασαν και χειροπέδες - δείτε όλη την συνέντευξη του.

Γιατί πήγε στο νοσοκομείο ο Σταμάτης Γαρδέλης

Ο Σταμάτης Γαρδέλης λοιπόν εισήχθη στο νοσοκομείο εξαιτίας του χεριού του όπου έκανε ακτίνα. Στις δηλώσεις ωστόσο που προσπάθησε να του αποσπάσει η εκπομπή Super Κατερίνα, δεν ήθελε να κάνει κανένα σχόλιο.

«Στην ώρα τους παιδιά. Όχι δεν είμαι καλά. Στην ώρα τους. Χριστέ μου... στην ώρα τους παιδιά. Τώρα θέλω να πάω σπίτι μου, πονάει ο ώμος μου, το χέρι μου. Αφήστε μου λίγο χρόνο. Στην ώρα τους δεν είμαι καλά. Συγγνώμη δεν μπορώ να μιλήσω τώρα», έλεγα στις συνεχείς και επίμονες ερωτήσεις της δημοσιογράφου.

Αυτό είναι το σπίτι του στο Πόρτο Γερμενό

Βρίσκεται σε ένα από τα πιο ειδυλλιακά σημεία της περιοχής, δίπλα στη θάλασσα, σε έναν μικρό λοφίσκο, στο οποίο υπάρχει και ένα εκκλησάκι. Το οικόπεδό, γενικότερα, είναι περίπου 600 - 700 τ.μ., που σημαίνει πως πράγματι δεν μπορεί να χτίσει κανείς σε αυτό, ενώ ο ρεπόρτερ τόνισε πως μετά βίας χωράει τον ίδιο.