Τέμπη: «Θώμη, Αναστασία, μου λείπετε! Αθάνατες!» - Κραυγή οργής από τον πατέρα των διδύμων

«Πλέον ο πόνος μου δεν γίνεται δάκρυ. Γίνεται μίσος, οργή και θυμός»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Τέμπη: «Θώμη, Αναστασία, μου λείπετε! Αθάνατες!» - Κραυγή οργής από τον πατέρα των διδύμων

Ανατριχιαστική ήταν η ομιλία του πατέρα των δύο κοριτσιών, Νίκου Πλακιά, που χάθηκαν στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη ένα χρόνο πριν, 28/2/23. Στο βίντεο που προβλήθηκε μέσα από την εκπομπή Το Πρωινό, ο Νίκος Πλακιάς στέλνει μήνυμα αλληλεγγυής εκφράζοντας παράλληλα την οργή του για την ανείπωτη τραγωδία.

Χθες, με αφρομή την επέτειο ενός χρόνου από την τραγωδία που στοίχισε την ζωή σε 57 ανθρώπους, τον γύρο του διαδικτύου έκανε το νέο βίντεο, που βγήκε στο φως της δημοσιότητας από την στιγμή της σύγκρουσης (δείτε εδώ).

Η ανατριχαστική ομιλία του Νίκου Πλακά για τα Τέμπη

«Τα παιδιά μας χάθηκαν τόσο αναίτια. Τόσο άδικα. Πλέον ο πόνος μου δεν γίνεται δάκρυ. Γίνεται μίσος, οργή και θυμός. Μαζί μας βρίσκονται και τα αδέλφια, οι οικογένειες που ήρθαν από το νομό, οι οικογένειες ανθρώπων που χάθηκαν. Αυτές είναι οι οικογένειές μας, αυτά είναι τα αδέλφια μας! Να είστε όλοι πάντα καλά και να θυμόσαστε: στη θέση αυτή μπορεί να ήταν ο καθένας σας! Να είστε πάντα δίπλα μας. Ευχαριστώ. Χρύσα, Θώμη, Αναστασία, μου λείπετε! Αθάνατες!» είπε ο Νίκος Πλακιάς.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Η ανάρτηση της Ζωής Παπαδοπούλου για την Αγάπη που πέθανε στα Τέμπη

Ανάμεσα σε εκείνους που δυστυχώς έφυγαν, ήταν και η 23χρονη Αγάπη Τσκακλίδου, μοναχοκόρη καθηγητών που είχε αγάπη για το τραγούδι. Μάλιστα, ήταν μαθήτρια της Ζωής Παπαδοπούλου. Η τραγουδίστρια έκανε χθες 28/2 με αφορμή την μαύρη επέτειο, μια πολύ συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Η Αγάπη..

Είχα την τύχη να είναι μαθήτρια μου, και να έχω ηχογραφήσει τα μαθήματα μας.
Οι αγαπημένες της ερμηνεύτριες η Πίτσα Παπαδοπούλου και η Χάρις Αλεξίου.

Εδώ η Αγάπη τραγουδάει το "Μινοράκι", τόσο όμορφα και ζεστά, είχαμε πει ότι θα ετοιμάζαμε ένα ντέμο με δύο τραγούδια ένα από αυτά θα ήταν κι αυτό..

Μπήκε όμως στο πιο "ασφαλές μέσο", στο τρένο των Τεμπών...και δεν γύρισε στους γονείς της, σε εμάς, στη ζωή της..

Ταλαντούχο μου όμορφο και αληθινό κορίτσι, δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ και πίστεψε με, θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να ηρεμήσει η όμορφη και σπάνια ψυχή σου...», έγραψε στην ανάρτηση της η Ζωή Παπαδοπούλου και τα σχόλια που δέχτηκε ήταν χιλιάδες με τους followers της να δηλώνουν συγκλονισμένοι από την τραγωδία που βίωσε η Ελλάδα.