Μανώλης Μαυρομμάτης: Κρίσιμες ώρες για τον αθλητικογράφο, διακόπηκε η προσπάθεια αφύπνισης

Παραμένει για 11η μέρα στη ΜΕΘ

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: Eurokinissi/Στέλιος Μισίνας
Φωτογραφία: Eurokinissi/Στέλιος Μισίνας

Ο Μανώλης Μαυρομμάτης και η σύζυγός του Ρένα Βενιέρη παραμένουν σε κρίσιμη κατάσταση και για 11η μέρα νοσηλεύονται στη ΜΕΘ του ΓΝΑ «Γ. Γεννημάτας», μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε στην οικία τους τα ξημερώματα της Κυριακής 18 Φεβρουαρίου.

Οι γιατροί επιχείρησαν την Τρίτη να αποσωληνώσουν τον μεγάλο αθλητικογράφο, χωρίς επιτυχία, καθώς διακόπηκε η σταδιακή προσπάθεια αφύπνισης του λόγω έκτακτου ιατρικού προβλήματος. Θυμίζουμε ότι και οι δύο νοσηλεύονται με σοβαρά εγκαύματα, ο Μανώλης Μαυρομμάτης στο 18% του σώματός του, και η Ρένα Βενιέρη στο 40% του δικού της.

Ωστόσο, αυτό που δυσχεραίνει ακόμα περισσότερο το έργο των γιατρών είναι το γεγονός ότι, κατά τη διάρκεια της πυρκαγιάς, εισέπνευσαν και οι δύο μεγάλες ποσότητες καπνού, που μέχρι σήμερα τους προκαλούν αναπνευστικά προβλήματα. Οι γιατροί τους έχουν συνδέσει στη μηχανική υποστήριξη και θα προχωρήσουν σε νέα απόπειρα αφύπνισης τις επόμενες μέρες.

Δείτε επίσης: Μανώλης Μαυρομμάτης: Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση με τη σύζυγό του - Ξέσπασε φωτιά μέσα στο σπίτι τους

Το χρονικό της φωτιάς στο σπίτι του Μανώλη Μαυρομμάτη

Η φωτιά ξέσπασε στο διαμέρισμά του Μανώλη Μαυρομμάτη και της Ρένιας Βενιέρη που βρίσκεται στο Κολωνάκι στην οδό Αναγνωστοπούλου. Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν από ένα μάτι στην κουζίνα τους, το οποίο είχαν ξεχάσει αναμμένο, με αποτέλεσμα οι φλόγες να τυλίξουν γρήγορα το σπίτι, ενώ το ζευγάρι κοιμόταν. Η αντίδραση της πυροσβεστικής ήταν άμεση.

Ο Μανώλης Μαυρομμάτης και η σύζυγός του μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» που εφημέρευε εκείνη τη μέρα, στη Μονάδα Εγκαυμάτων της Κλινικής Πλαστικής Χειρουργικής. Λίγες μέρες αργότερα κρίθηκε απαραίτητο να νοσηλευτούν στη ΜΕΘ, όπου παραμένουν μέχρι σήμερα.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω από την εκπομπή, Κοινωνία Ώρα Mega