Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Γελάνε τα ληξιαρχεία! Ήταν πάρα πολύ άκομψο» - Η αιχμηρή απάντηση στο σχόλιο του Παπανώτα για την ηλικία της Μαγγίρα

«Του το είπαμε και δε το κατάλαβε!»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Γελάνε τα ληξιαρχεία! Ήταν πάρα πολύ άκομψο» - Η αιχμηρή απάντηση στο σχόλιο του Παπανώτα για την ηλικία της Μαγγίρα

Ο Δημήτρης Παπανώτας έχει ξεκινήσει μία κόντρα ενάντια στη Μπέττυ Μαγγίρα και τον Δημήτρη Μακαλιά, στην οποία εκείνοι προσπάθησαν να απαντήσουν με χιούμορ (δείτε εδώ το σκηνικό στον αέρα του I Love ΣουΚου), με τον ίδιο ωστόσο να συνεχίζεται να τους "επιτίθεται".

Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο πλατό του Fay's Time δήλωσε, μάλιστα, πως η παρουσιάστρια έχει την ίδια ηλικία με εκείνον και αποφάσισε σε αυτή τη φάση να γίνει παρουσιάστρια (δείτε εδώ αναλυτικά τα αιχμηρά του σχόλια).

Όλοι διαφώνησαν μαζί του εκείνη τη στιγμή, αλλά δεν θέλησε να πάρει πίσω τίποτα από όσα είπε. Για το γεγονός αυτό, λοιπόν, απάντησε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στην κάμερα του Breakfast at Star το πρωί της Πέμπτης 29 Φεβρουαρίου.

Η δήλωση του Λάμπρου Κωνσταντάρα για το σχόλιο του Παπανώτα για την ηλικία της Μαγγίρα

«Γελάνε τα ληξιαρχεία αν ο Δημήτρης Παπανώτας είναι στην ίδια ηλικία με τη Μπέττυ Μαγγίρα. Του το ‘πα κιόλας ότι της ρίχνει είκοσι χρόνια. Τόσο είναι, 18,15,16 κάπου εκεί, αλλά δε με νοιάζει κιόλας γιατί εγώ δεν κατηγοριοποιώ τους ανθρώπους με την ηλικία τους. Ο Δημήτρης είπε με άσχημο τρόπο ότι είναι 50αρα που ξεκίνησε να κάνει την παρουσιάστρια. Ήταν πάρα πολύ άκομψο αυτό και του το είπαμε και δε το κατάλαβε. Το λες με έναν τρόπο πολύ υποτιμητικό, 50,60,80, 280 χρονών μπορεί να κάνει ό,τι θέλει οποιοσδήποτε», δήλωσε.

Η απάντηση του Δημήτρη Μακαλιά

«Με χιούμορ προσπαθούσε να αντιμετωπίσουμε την επικαιρότητα. Ένα τέτοιο εύστοχο και ωραίο σχόλιο που έκανε ο κύριος Παπανώτας, θεωρήσαμε ότι πρέπει να το σχολιάσουμε με τον δικό μας γλαφυρό τρόπο. Πολλά ατοπήματα σε μια φράση. Το όριο έχει ξεπεραστεί και περάσαμε στο πλαίσιο της αγένειας».