Νέα «πυρά» από τον Δημήτρη Παπανώτα για Μπέττυ Μαγγίρα και Δημήτρη Μακαλιά: «Αν κρίνω από τα νούμερα τηλεθέασης, δεν έχουν τεράστια απήχηση...»

«Την πήρα τηλέφωνο, αλλά συγγνώμη δεν άκουσα...»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Νέα «πυρά» από τον Δημήτρη Παπανώτα για Μπέττυ Μαγγίρα και Δημήτρη Μακαλιά: «Αν κρίνω από τα νούμερα τηλεθέασης, δεν έχουν τεράστια απήχηση...»

Ο Δημήτρης Παπανώτας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Fay’s time το μεσημέρι της Τετάρτης 28/2. Ο δημοσιογράφος, και συνεργάτης του Happy Day στον Alpha, αναφέρθηκε στην κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε εκείνον, τον Δημήτρη Μακαλιά και την Μπέττυ Μαγγίρα.

«Όλα ξεκίνησαν πριν από μήνες όταν μου έκαναν “πέσιμο”. Ήμουν και πολύ γλυκός μάλιστα, έστειλα χαιρετίσματα στην Μπέττυ Μαγγίρα, και ο σχολιασμός ήταν... Συμβαίνουν αυτά, θα μου πεις. Δεν με ενδιαφέρει να έχει αρνητική άποψη κάποιος για τις δικές μου απόψεις, αλλά δεν μπορώ τους χαρακτηρισμούς, και μάλιστα για ανθρώπους που έχουν κάνει μια πορεία και δεν έχουν να αποδείξουν κάτι τώρα», είπε αρχικά ο Δημήτρης Παπανώτας.

Δείτε επίσης: Δημήτρης Παπανώτας - Τα «καρφιά» στην Μπέττυ Μαγγίρα και το μπλοκ: «Έχει κάνει διάφορες αταξίες...»

Και συμπλήρωσε: «Μετά πήραν μετά από έναν πάκο χαρτιά ο καθένας και ρωτούσαν ο ένας τον άλλον πόσα πτυχία έχουν με αφορμή μία -υποτιθέμενη- τοποθέτησή μου ότι για να είσαι παρουσιαστής πρέπει να έχεις πτυχία. Το θεωρώ ηλίθιο σαν άποψη, άρα είναι σαν να με έλεγαν ηλίθιο...»

Αμέσως μετά ο Δημήτρης Παπανώτας αποκάλυψε ότι πήρε τηλέφωνο την Μπέττυ Μαγγίρα για να ξεκαθαρίσει την κατάσταση, ωστόσο αυτό δεν βοήθησε: «Αγάπη μου, δεν έχω πει ποτέ ότι χρειάζεσαι πτυχία, γιατί γνωρίζω ότι πολλοί μεγάλοι παρουσιαστές δεν έχουν κανέναν. Θα ήμουν ηλίθιος να πω κάτι τέτοιο. Συγγνώμη δεν άκουσα, αντιθέτως μου έλεγε ότι κάνουν σκετς, βάζοντας στο στόμα μου κάτι που δεν έχω πει ποτέ. Το αποτέλεσμα ήταν να ξανακάνουν το ίδιο σκετς με τα πτυχία».

Δείτε επίσης: Δημήτρης Παπανώτας: «Δεν επιτρέπω σε ανθρώπους πολύ νεότερους από εμένα στο επάγγελμα εξυπνακίστικες ανοησίες...»

Τα «καρφιά» του Δημήτρη Παπανώτα για την Μπέττυ Μαγγίρα

Στη συνέχεια ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε και στις εμφανίσεις της παρουσιάστριας με την Μαρινέλλα: «Δεν είσαι πολύπλευρο ταλέντο όταν είσαι μέτριος ηθοποιός, μέτριος τραγουδιστής, μέτριος παρουσιαστής, μέτριο μοντέλο και μέτριος στα πάντα. Μετριότατος. Όταν είσαι καλός τραγουδιστής και βγαίνεις να τραγουδήσεις με τη Μαρινέλλα έχεις και πέντε δικά σου σουξέ. Έχει; Έχει πέντε επιτυχίες; Πείτε μου μια επιτυχία…. Με όλο το σεβασμό, κατάλαβα τη συνεργασία της Μαρινέλλας με τη Θεοδωρίδου και τον Ρέμο, με τη Μπέττυ Μαγγίρα δεν έχω καταλάβει γιατί συνεργάστηκε».

Μεταξύ άλλων χαρακτήρισε τη συμπεριφορά τους αντιδεοντολογική, ενώ δήλωσε ανοιχτά πως η Μπέττυ Μαγγίρα κρύβεται πίσω από τις δηλώσεις του Δημήτρη Μακαλιά. «Αυτοί οι άνθρωποι δεν με αφορούν γιατί δεν τηρούν τη δεοντολογία. Δεν είμαι των μηνύσεων, επειδή έβαλαν κάτι στο στόμα μου που δεν έχω πει ποτέ. Απλά γυρνάω την πλάτη μου και αποστρέφω τους οφθαλμούς. Μετά έβαλε η Μπέττυ τον Μακαλιά -απ' ό,τι κατάλαβα- να πει ότι εκείνη είναι κεντρική παρουσιάστρια κι εγώ πανελίστας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Παπανώτας.

Δείτε επίσης: Δημήτρης Μακαλιάς: «Η Μπέττυ είναι κεντρική παρουσιάστρια και ο κύριος Παπανώτας είναι σε μία ομάδα, οπότε...» - Η απάντηση στα "καρφιά" του

Και πρόσθεσε: «Ήταν μία δήλωση που απέσυρε, αλλά την είπε. Και λέω εγώ, που έχω φτιάξει εκπομπές... Όταν έκανα τον κεντρικό παρουσιαστή δεν είχα 50 ανθρώπους να τρέχουν για εμένα, έκανα εγώ τα πάντα και δούλευα 20 ώρες το 24ωρο, για να έρθει 30 χρόνια μετά ο κ. Μακαλιάς να με πει πανελίστα; Δεν νομίζω, είναι ύβρις... Το απέσυρε αυτό ο Δημήτρης Μακαλιάς, μετά έρχονται όλοι και σχολιάζουν ότι εγώ δεν έχω χιούμορ».

«Δεν με αφορά η αισθητική της βιντεοκασέτας»

Για να προσθέσει σε αυτό το σημείο: «Το χιούμορ είναι και θέμα αισθητικής. Η αισθητική της βιντεοκασέτας της δεκαετίας του '80, που αυτό μου εκπέμπουν τα σκετσάκια τους, δεν με αφορά. Θεωρώ ότι έχει χιούμορ ο Λαζόπουλος, η αείμνηστη Μαλβίνα, δεν με άγγιξαν οι επιθεωρήσεις του '90 και ο Mr Bean».

Δείτε επίσης: Δημήτρης Μακαλιάς: «Το όριο έχει ξεπεραστεί και περάσαμε στο πλαίσιο της αγένειας...» Η αιχμηρή απάντηση για τις δηλώσεις Παπανώτα

«Αν κρίνω από τα νούμερα τηλεθέασης, δεν έχουν τεράστια απήχηση. Μπορούν να με αφήσουν απ' έξω; Έχω δηλώσει στην κάμερά τους ότι δεν θέλω να μιλήσω στη δική τους εκπομπή, και αυτοί παίρνουν τις δηλώσεις μου από αλλού και τις παίζουν. Επίσης αντιδεοντολογικό... Σημαίνει ότι με γράφουν. Μετά από τόσα χρόνια σε αυτή τη δουλειά δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να με κακοποιεί τηλεοπτικά», είπε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Παπανώτας και κατέληξε ότι περιμένει μία συγγνώμη για τη συμπεριφορά τους.