Ετεοκλής Παύλου για Κωνσταντίνο Βασάλο: «Δεν είχε την ίδια άποψη για την Ελένη Μενεγάκη με αυτή του βίντεο...»

«Μια αντίθεση την είδα...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Ετεοκλής Παύλου για Κωνσταντίνο Βασάλο: «Δεν είχε την ίδια άποψη για την Ελένη Μενεγάκη με αυτή του βίντεο...»

Το σχόλιο του για την παρουσία το Κωνσταντίνου Βασάλου στο πάνελ της εκπομπή της Ελένη Μενεγάκη, έκανε ο Ετεοκλής Παύλου το πρωί της Πέμπτης 29/2, μέσα από την εκπομπή Breakfast@star. Υπενθυμίζουμε ότι το μεσημέρι της Τετάρτης 29/2, ο πρώην παίκτης του Survivor, σε βίντεο του στο Youtube, είχε σχολιάσει την παρουσιάστρια του Mega.

Συγκεκριμένα είχε πει: "Όσο περνάνε τα χρόνια χρειάζεται κάτι διαφορετικό. Δεν έχει κουράσει, απλά επειδή κάνει ένα ίδιο μοτίβο, θα έπρεπε να πάει στη βραδινή ζώνη" (δείτε εδώ αναλυτικά τι είπε για τους παρουσιατές). Ωστόσο εκείνος βρέθηκε αργότερα στο πάνελ της εκπομπής της.

Το σχόλιο του Ετεοκλή Παύλου για τον Κωνσταντίνο Βασάλο

«Πάμε στον Κωνσταντίνο Βασάλο, που δεν περιμέναμε μόνο στην Ελένη Μενεγάκη να τον δούμε, εκεί ομοτράπεζο και δίπλα στην παρουσιάστρια. Φυσικά και είναι τέλειο. Βέβαια, εγώ να πω ότι αυτό που είδα είναι ότι δεν είχε την ίδια άποψη για την Ελένη Μενεγάκη, με το βίντεο του. Δεν το άκουσα εκεί στο τραπέζι και είπε ότι για την Ελένη Μενεγάκη "δεν μιλάμε" ενώ στο βίντεο είχε πει ότι αυτό που κάνει είναι χάσιμο χρόνου και να κάνει κάτι βραδινό. Δηλαδή, μια αντίθεση την είδα» ανέφερε ο Ετεοκλής Παύλου.

«Δεν είδα να το λέει εκεί. Από εκεί και πέρα συμφωνώ μαζί του στο ότι όλη η κουβέντα έχει να κάνει για ποιον λόγο να έχει άποψη ένας άνθρωπος, το οποίο το βρίσκω τραγικό. Μίλησε στο βίντεο για την Ελένη Μενεγάκη κι έκανε γυριστή» πρόσθεσε ο Ετεοκλής Παύλου.

Τι είχε πει ο Κώστας Τσουρός

Μετά το βίντεο όπου ο Κωνσταντίνος Βασάλος είχε κρίνει παρουσιαστές της ελληνικής τηλεόρασης, ο Κώστας Τσουρός είχε πει στον αέρα του «Ακόμα δεν είδες τίποτα»: «Δεν περιμένω από τον Βασάλο να μου πει για τους ανθρώπους της τηλεόρασης. Μου χτύπησε κάπως να ακούω τον Βασάλο να κρίνει τον Μικρούτσικο, τον Λιάγκα… Στην εκπομπή που βρίσκεται δεν σχολιάζει, ενώ στο Youtube βγαίνει και σχολιάζει. Υποτίθεται ότι είσαι στην εκπομπή για να σχολιάζεις. Δεν καταλαβαίνω από πού και ως πού ο Κωνσταντίνος Βασάλος κρίνει τους παρουσιαστές της τηλεόρασης. Να κρίνει κάποιος που έχει γνώση από την τηλεόραση. Κι εγώ ήμουν στο DWTS, αλλά δεν θα βγω να κρίνω τους χορευτές».