Ετεοκλής Παύλου για Δημήτρη Παπανώτα: «Όταν του λένε ότι είναι πανελίστας τον ενοχλεί! Μα έχει κι αυτό μία δόση πραγματικότητας»

Τα σχόλια μετά τα "καρφιά" του για την Μπέττυ Μαγγίρα και τον Μακαλιά

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ετεοκλής Παύλου για Δημήτρη Παπανώτα: «Όταν του λένε ότι είναι πανελίστας τον ενοχλεί! Μα έχει κι αυτό μία δόση πραγματικότητας»

Ο Δημήτρης Παπανώτας έχει ξεκινήσει ένα μεγάλο beef με την Μπέττυ Μαγγίρα και τον Δημήτρη Μακαλιά και παρόλο που οι δυο τους προσπάθησαν να απαντήσουν με χιούμορ αρχικά στα "καρφιά" του, εκείνος παραχώρησε μία συνέντευξη στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Fay's Time, κατά την οποία έκανε νέες αιχμηρές δηλώσεις για τους δυο τους, μιλώντας και για την ηλικία της παρουσιάστριας (δείτε εδώ).

Το όλο ζήτημα, λοιπόν, σχολίασαν στον αέρα του Breakfast at Star το πρωί της Πέμπτης 29 Φεβρουαρίου, με τον Ετεοκλή Παύλου να μιλά συγκεκριμένα για την ενόχληση του πρώτου στο γεγονός πως τον αποκαλούν πανελίστα, παρόλο που, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, είναι αλήθεια.

Το σχόλιο του Ετεοκλή Παύλου για τα "καρφιά" του Δημήτρη Παπανώτα κατά Μακαλιά και Μαγγίρα

«Εμένα άλλο μου κάνει εντύπωση. Επειδή ξέρω ότι έχει αιχμηρό σχόλιο και είναι ένας άνθρωπος που πραγματικά έχει πραγματικά μεγάλη εμπειρία κι όπως είπε ο ίδιος "εγώ ήμουν ο σκηνοθέτης, εγώ ο παρουσιαστής, εγώ αρχισυντάκτης, εγώ όλα τα έκανα ο ίδιος στον χώρο"...

Επειδή έχει αυτήν την εμπειρία, λοιπόν, μου κάνει τρομερή εντύπωση ότι μπορεί ο ίδιος να κάνει κάποιους χαρακτηρισμούς και κάποια σχόλια ελεύθερα κι όλοι πρέπει να το δεχόμαστε με αγκαλιά και όταν εμείς πάμε να κάνουμε ένα σχόλιο, οποιοσδήποτε - είτε είναι νεότερος είτε της ηλικίας - να πρέπει να κρίνεται με αυτόν τον προσβλητικό τρόπο. Όταν έχεις αιχμηρό σχόλιο - είναι όπως με το χιούμορ - και στις εκπομπές είναι πάρα πολύ χρήσιμος γιατί έχει αυτό το σχόλιο, θα πρέπει κι εσύ όταν αντιστοίχως σου κάνουν σχόλιο να το περιμένεις», είπε αρχικά η Μαίρη Αργυριάδου.

«Βλέπω μία αντίθεση στα λεγόμενα του κ. Παπανώτα, ότι όταν εκείνος λέει την αλήθεια του, αλλά είναι άκομψη δεν τον ενοχλεί και τον πειράζει που ενοχλούνται κάποιοι. Όταν κάποιος άλλος λέει μια αλήθεια, που είναι ίσως και εκείνη άκομψη για τον ίδιο, θίγεται ξαφνικά. Αυτό το πράγμα δεν μπορώ να το καταλάβω. Δεν τον ενοχλεί ότι μια γυναίκα 50 ετών - που είναι άκομψο να λες την ηλικία - ότι τραγουδά στα μπουζούκια και σου λέει ότι "είπα αλήθεια δεν είπα κάτι ψέματα", ενώ όταν του λένε ότι είναι πανελίστας τον ενοχλεί. Μα, έχει κι αυτό μία δόση πραγματικότητας, αλλά όχι υποτίμησης. Είναι σε ένα πάνελ σε μία ομάδα. Το επιχείρημα του ιδίου είναι ότι είναι μια πραγματικότητα. Λες έναν άνθρωπο 50 ετών, που είναι άκομψο, αλλά το επιχείρημά του είναι ότι είναι αλήθεια», επισήμανε τότε ο Ετεοκλής Παύλου.

«Θεωρώ προσωπικά ότι αδικεί πάρα πολύ τον εαυτό του - και το λέω με πολλή αγάπη - και τα χρόνια πορείας που λέει καθημερινά ότι έχει διανύσει», κατέληξε η Μαίρη Αργυριάδου.

Και η Ελένη Χατζίδου, δήλωσε στο τέλος κλείνοντας την συζήτηση: «Εμείς έχουμε πάρα πολύ χιούμορ εδώ, δεν ξέρω τι χιούμορ έχει ο κ. Παπανώτας. Το θέμα είναι ότι το χιούμορ με την Μπέττυ Μαγγίρα και ίσως και με το δικό μας, δεν συντονίζεται. Όχι, ότι δεν έχει χιούμορ. Είναι πάρα πολύ μεγάλη κουβέντα».