Άννα Αμανατίδου: «Σε αδίκησαν και πάνω που βρήκες τα πατήματά σου…» - "Κόλαφος" στην ανάρτησή για την αδερφή της μετά την αποχώρησή της από το Survivor

«Είσαι η Survivor μας...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Instagram: @anna_amanatidou
Instagram: @anna_amanatidou

Τις δικές τις αναρτήσης έκανε η Άννα Αμανατίδου για την αδερφή της Έλενα, λίγο μετά την αποχώρησή της από Survivor. Υπενθυμίζουμε ότι η παίκτρια, αγωνίστηκε απέναντι στην Μαρία Αντωνά την Κατερίνα Δαλάκα και την Χρύσα Χατζηγερωγίου, και δεν κατάφερε να παραμείνει στο ριάλιτι επιβίωσης (δείτε εδώ πόσα χρήματα πήρε).

«Εγώ ήθελα να παραμείνω. Δεν πρόλαβα να το ζήσω. Καλή ανάμνηση μου αφήνει. Θα μου μείνει σαν να μην εκπλήρωσα το στόχο που ήθελα. Τώρα νομίζω έβρισκα τα πατήματα μου και μπορούσα να δώσω και άλλο. Δεν ξέρω τι άλλο να πω, τα έχω χαμένα» δήλωσε λίγο πριν την αποχώρηση της.

Η ανάρτηση της Άννας Αμανατίδου για την αποχώρηση της αδελφής της από το Survivor

Η Άννα Αμανατίδου λοιπόν δημοσίευσε δυο φωτογραφίες της αδερφής της μετά την αποχώρησής στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. H ίδια θεωρεί ότι η Έλενα Αμανατίδου αδικήθηκε και ότι θα έπρεπε να είχε παραμείνει. «Καρδιά μου έδειξες το ήθος μου. Την ψυχούλα σου την αγνή, σε αδίκησαν και πάνω που βρήκες τα πατήματά σου… Είσαι η Survivor μας» έγραψε στην ανάρτησή της.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΝΝΑΣ ΑΜΑΝΑΤΙΔΟΥ

Το παρασκήνιο της αποχώρησής της

Η αλήθεια είναι πως η Έλενα έχει πάρει πολύ κατάκαρδα την αποχώρησή της από το παιχνίδι, το έδειξε άλλωστε εκείνη την στιγμή με το κλάμα που έριξε. Πληροφορίες του Youweekly.gr, βέβαια, αναφέρουν πως το κλάμα συνεχίστηκε όλο το βράδυ και στο ξενοδοχείο του νησιού όπου παρέμεινε μέχρι να έρθει η στιγμή να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Η Έλενα έκλαιγε συνεχώς και τα έχει βάλει με τον εαυτό της που ενώ μπορούσε να κερδίσει την Χρύσα, δεν το κατάφερε. Ρίχνει τις ευθύνες επάνω της και έλεγε συνεχώς πως δεν έδωσε το 100% των δυνατοτήτων της εκείνη την στιγμή.

Η ανάρτηση της αδερφής της, Άννας

Η πρώην παίκτρια του GNTM, Άννα Αμανατίδου, παρακολουθώντας το επεισόδιο, κατά την αποχώρηση της αδερφής έκανε ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram γράφοντας χαρακτηριστικά και με κεφαλαία γράμματα «Πόσο άδικο, πόσο το ήθελες!»

Η Έλενα Αμανατίδου που αποχώρησε από το Survivor