Γιώργος Πυρπασόπουλος: «Υπήρχε ένα κλίμα πολύ αγενές και προσβλητικό...» - Η αποκάλυψή του για περιστατικό κακοποιητικής συμπεριφοράς

«Θέλω πρώτα να μου κάνει η ηθική τους και στη συνέχεια κοιτάω το καλλιτεχνικό...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΦΑΛΕΞΗΣ
NDPPHOTO / ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΦΑΛΕΞΗΣ

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος Πυρπασόπουλος στο περιοδικό Λοιπόν και τον Ανδρέα Θεοδώρου. Ο γνωστός ηθοποιός ο οποίος φέτος πρωταγωνιστεί στην σειρά του Alpha, Σκαραβαίος, μίλησε μεταξύ άλλων για ένα περιστατικό κακοποιητικής συμπεριφοράς, στο οποίο βρέθηκε μπροστά. Στην συνέχεια αποκάλυψε για το αν θα ξανασυνεραστεί με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη.

Η συνέντευξη του Γιώργου Πυρπασόπουλου

Είχατε στην καριέρα σας δύσκολες συνεργασίες;

Πάντα υπάρχουν στον χώρο δύσκολες συνεργασίες. Μπορεί να μην τις βλέπεις στην αρχή όταν κλείνεις μια δουλειά και να προκύπτουν στην πορεία. Το θέμα είναι πώς τα διαχειρίζεσαι όλα αυτά. Εγώ για παράδειγμα έχω βρεθεί σε περιστατικό κακοποιητικής συμπεριφοράς, υπήρχε ένα κλίμα πολύ επιτακτικό, αγενές και προσβλητικό. Προσωπικά όμως ξεκαθάρισα τη θέση μου και είπα ότι αν συνεχιστεί αυτό το πράγμα, θα χαιρετήσω, θα αποχωρήσω.

Γενικά προσπαθώ να συνεργάζομαι με ανθρώπους που πρώτα με αντιπροσωπεύουν ως άνθρωποι και μετά ως καλλιτέχνες. Θέλω πρώτα να μου κάνει η ηθική τους και στη συνέχεια κοιτάω το καλλιτεχνικό αποτέλεσμα. Δεν θα συνεργαστώ με κάποιον ο οποίος είναι καλλιτεχνικά πολύ ψηλά, αλλά σαν άνθρωπος δεν μου κάνει.

Δείτε επίσης: Γιώργος Πυρπασόπουλος: «Η σύζυγός μου είναι υποστηρικτική δεν έχει τύχει να...» - Η εξομολόγησή του για την οικογένεια του

Θα σας ξαναδούμε σε κάποια σειρά μαζί με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη;

Θα το ήθελα και εγώ, αλλά αυτή η δουλειά δεν σημαίνει ότι επειδή κάποτε συνεργάστηκες με κάποιον θα πρέπει να ξανασυνεργαστείς. Και αυτό γιατί οι ανάγκες της κάθε παραγωγής είναι διαφορετικές. Πρέπει να έχεις τη γνώση να κατανοήσεις ότι επειδή δεν δούλεψες ξανά με κάποιον που παλαιότερα συνεργάστηκες, δεν σημαίνει ότι δεν σε εκτιμάει γι’ αυτό που είσαι, αλλά οι ανάγκες είναι διαφορετικές.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΥΡΠΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Οι δηλώσεις του για εμπειρία του στο κόκκινο χαλί στις Κάννες

Μιλώντας την εκπμπή Στούντιο 4, ο ηθοποιός είχε μιλήσει για την εμπειρία του στις Κάννες. «Πέρασα καταπληκτικά, αξέχαστα, είναι μοναδική εμπειρία», είπε αρχικά και συνέχισε: «Ένιωσα πολύ υπερήφανος, πολύ τυχερός που βρέθηκα και είχα την τύχη να συνεργαστώ με αυτούς τους ανθρώπους. Και είναι μια μοναδική εμπειρία, αξέχαστη που θα μου μείνει»