Ντάνη Γιαννακοπούλου: Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένει

«Έχω πάρα πολύ άγχος...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Ντάνη Γιαννακοπούλου: Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένει

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, η Ντάνη Γιαννακοπούλου το μεσημέρι της Πέμπτης 29/2. Η γνωστή ηθοποίος η οποία περιμένει το πρώτο της παιδάκι, μίλησε για τις επιπλοκές της εγκυμοσύνης της και αποκάλυψε ποιο είναι το φύλο του μωρού.

Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένει η Ντάνη Γιαννακοπούλου

«Δεν κοιμάμαι καθόλου, κοιμάμαι ένα διωράκι, ταλαιπωρούμαι έχω πονάκια. Έχω πάρα πολύ άγχος. Και στο ξεκίνημα είχα πολύ άγχος γιατί είχα κάποιες επιπλοκές. Δεν ήταν αναμενόμενη η εγκυμοσύνη. Επειδή είχα τη σειρά και ήμουν αφοσιωμένη, να μην δημιουργήσω κάποιο πρόβλημα δεν ήταν αναμενόμενο. Σίγουρα μου είχαν χτυπήσει καμπανάκια, "να μην χάσουμε το τρένο". Το συζητούσαμε με τον άνδρα μου. Είχαμε πει να ξεκινήσουμε τις προσπάθειες κάποια στιγμή, έτυχε πιο γρήγορα» είπε αρχικά.

Δείτε επίσης: Ντάνη Γιαννακοπούλου: «Ήμουν πιο φοβισμένη...» - Οι αλλαγές στο σώμα της και οι επιπλοκές τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης

«Αυτό που έχει αλλάξει είναι ότι μεγαλώνω ένα πλασματάκι μέσα που και οφείλω και θέλω και είναι προταιρετότητα μου να το προστατέψω. Είναι κοριτσάκι. Το ήθελα. Ο άνδρας μου δε είχε πρόβλημα. Τα πάντα τα κάνω μαζί με τον άνδρα μου. Είμαι πολύ χαρούμενη» αποκάλυψε η Ντάνη Γιαννακοπούλου.

Η ανάρτηση της στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της

Η Ντάνη Γιαννακοπούλου το απόγευμα της Δευτέρας 12/2, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα αγκαλιά με μία λούτρινη καμηλοπάρδαλη ενώ το χαμόγελό της προδίδει πόσο ευτυχισμένη είναι η περίοδος που διανύει.

«Για κάποιο λόγο άρχισαν να μου αρέσουν πάλι τα λούτρινα. Μάλλον δεν αρέσουν σε εμένα» έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησής της.

Δείτε εδώ την ανάρτησή της: