Κατερίνα Γιατζόγλου: «Έχω κάνει πολλές φορές σχέση με μικρότερο αλλά βαρέθηκα, εγώ τραβούσα το κουπί»

«Δεν έχω κάνει καμία αισθητική επέμβαση και φαίνεται κιόλας»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Κατερίνα Γιατζόγλου: «Έχω κάνει πολλές φορές σχέση με μικρότερο αλλά βαρέθηκα, εγώ τραβούσα το κουπί»

Η Κατερίνα Γιατζόγλου μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Δημήτρη Σιδηρόπουλο. Μεταξύ άλλων η επιχειρηματίας και συγγραφέας αναφέρθηκε στον τρόπο που διατηρεί μία εντυπωσιακή σιλουέτα, στα φλερτ από νεότερους άνδρες, αλλά και στην ψυχολογική βία που βίωσε στο παρελθόν.

«Είμαι 57 κιλά και 1,80. Είμαι σταθερά σε αυτά τα κιλά από τα 17 μου. Δεν έχω μάθει να τρώω γλυκά από παιδί, θα φάω πατάτα τηγανητή μία φορά στο εξάμηνο. Είμαι εμμονική με την καθαριότητα, δεν είναι καλό αυτό. Για το σίδερο δεν έχω να πω αν μου αρέσει ή όχι γιατί... δεν συναντηθήκαμε ποτέ», είπε αρχικά η Κατερίνα Γιατζόγλου.

Και συμπλήρωσε: «Μου πρότειναν πολλές φορές να κάνω αισθησιακή φωτογράφιση με χρηματικό αντίτιμο. Έρχονταν κάθε χρόνο, και το νούμερο ήταν 20% πάνω. Μου έλεγαν “αποκλείεται να πείτε όχι σε αυτά τα λεφτά”, αλλά δεν έκανα ποτέ».

Δείτε επίσης: «Με έσωσε από πολλά Βατερλό» - Η Κατερίνα Γιατζόγλου μίλησε "ανοιχτά" για όλα

Τι δήλωσε η Κατερίνα Γιατζόγλου για τα φλερτ

Στη συνέχεια η Κατερίνα Γιατζόγλου αναφέρθηκε και στα φλερτ που δέχεται, και αν ενδίδει: «Δέχομαι φλερτ από νεότερους άντρες και μου αρέσει. Έχω κάνει πολλές φορές σχέση με μικρότερο άνδρα, αλλά βαρέθηκα. Δεν μου έτυχε να νιώσω αναζωογονημένη επειδή ήμουν σε σχέση με μικρότερο, ίσα-ίσα τραβούσα κουπί».

Όσον αφορά τη σωματική και την ψυχολογική βία, ανέφερε: «Το σώμα θεραπεύεται. Η ψυχική ζημιά που γίνεται από ψυχολογική βία σε βάθος χρόνου δεν θεραπεύεται ποτέ. Και βέβαια έχω δεχτεί ψυχολογική βία, ήταν πάρα πολύ δύσκολο, αφήνει σημάδια».

Κλείνοντας, η Κατερίνα Γιατζόγλου δήλωσε μεταξύ άλλων: «Είχα βγει για ποτό με τον γιο μου, και νόμιζαν ότι είμαι σύντροφός του. Ο μπάρμαν έβγαλε ένα λουλούδι για να μου το δώσει, και του είπε “Αυτή μ' αρέσει”. Δεν έχω κάνει καμία αισθητική επέμβαση και φαίνεται κιόλας, αλλά δεν είμαι κατά. Θα μου άρεσε να θεωρούμαι σύμβολο του σεξ. Κάθε μέρα δέχομαι βλέμματα, από το σούπερ μάρκετ μέχρι το φαρμακείο. Στη λαϊκή με φλερτάρουν και γίνεται χαμός. Γελάω με αυτά, μου αρέσουν»