Νίκος Μπάρτζης: "Άδειασε" δημόσια την Κατερίνα Δαλάκα για την συμπεριφορά της στο Survivor - «Εγώ πάντως το φίλο μου θα...»

Το σχέδιό της και τα υπονοούμενα του πρώην παίκτη

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency (αριστερά)
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency (αριστερά)

Το χθεσινοβραδινό (28/2) επεισόδιο του Survivor ήταν αρκετά έντονο, καθώς διαδραματίστηκε ένας αγώνας αποχώρησης πολύ δύσκολος, ο οποίος κρίθηκε κυριολεκτικά στον πόντο, ανάμεσα στην Έλενα Αμανατίδου και την Χρύσα Χατζηγεωργίου, και ως αποτέλεσμα είχε να φύγει με δάκρια στα μάτια η πρώτη (δείτε εδώ τα highlights).

Το χειρότερο από όλα σε αυτή την περίπτωση είναι πως η παίκτρια που μάζεψε τα πράγματά της από την καλύβα και σύντομα θα πάρει τον δρόμο της επιστροφής προς την Ελλάδα, επιλέχθηκε ως υποψήφια προς αποχώρηση από την συμπαίκτριά της, Κατερίνα Δαλάκα, η οποία ήταν η MVP της εβδομάδας.

Τα "βέλη" του Νίκου Μπάρτζη κατά της Κατερίνας Δαλάκα στο Survivor

Όπως εξήγησε εκείνη, το έκανε για να έχει περισσότερες πιθανότητες αποχώρησης η διαγωνιζόμενη των μπλε, αλλά το σχέδιό της απέτυχε και έτσι μετρούν άλλη μία απώλεια. Ο Νίκος Μπάρτζης, λοιπόν, πρώην παίκτης του ριάλιτι, ο οποίος παρακολουθεί το παιχνίδι, όπως φαίνεται, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ένα tweet όλο νόημα κατά της ξανθιάς MVP.

«Εγώ πάντως το φίλο μου θα προσπαθούσα να τον κρατήσω στο παιχνίδι και υπήρχαν πολλοί τρόποι…εκτός αν ήθελε να τον φάει για να δυναμώσει η ομάδα», σημείωσε χαρακτηριστικά, αφήνοντας να εννοηθεί πως επίτηδες κινήθηκε έτσι η Κατερίνα Δαλάκα και πως δεν την ενδιέφερε να χάσει το συγκεκριμένο μέλος της ομάδας της.

Δείτε επίσης: Άννα Αμανατίδου: «Σε αδίκησαν και...» - "Κόλαφος" στην ανάρτησή για την αδερφή της μετά την αποχώρησή της από το Survivor

Τα χρήματα που πήρε η Έλενα Αμανατίδου μετά την αποχώρηση της

Η Έλενα Αμαντίδου ήταν από τις παίκτριες που κρατούσαν πιο χαμηλό προφίλ και δεν έμπλεκε σε εντάσεις που μπορεί να σημειωνόντουσαν. Βέβαια, δεν πρόλαβε και πολύ να βγάλει προς τα έξω τον πραγματικό της εαυτό, καθώς έμεινε στο παιχνίδι μόνο 3 εβδομάδες.

Η Έλενα λοιπόν λάμβανε κάθε εβδομάδα παραμονής στο παιχνίδι 1.000 ευρώ όπως δηλαδή όλοι οι Μαχητές (εκτός Τζέιμς και Σταυρούλας) καθώς δεν είναι γνωστό πρόσωπο. Άρα λοιπόν συγκέντρωσε 3.000 ευρώ.

Δείτε επίσης: Δύσκολες ώρες για την Αμανατίδου λίγο μετά την αποχώρησή της από το παιχνίδι - Τι συνέβη στο ξενοδοχείο

Έλενα Αμανατίδου

H Έλενα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη. Ο αθλητισμός είναι η ζωή της. Απόφοιτη της Γυμναστικής Ακαδημίας, έχει ασχοληθεί από πολύ μικρή με τον στίβο. Έχει κατακτήσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στα 100μ. και έχει έρθει δεύτερη στα 200μ.

Θεωρεί πως η πειθαρχία, που τη δίδαξε ο πρωταθλητισμός, θα τη βοηθήσει στην αγωνιστικότητα της στους στίβους μάχης. Της αρέσει πολύ η μόδα, έτσι πρόσφατα αποφάσισε να φτιάξει το δικό της e-shop με γυναικεία ρούχα. Ασχολείται πολύ με τα social media, δίνοντας συμβουλές για γυμναστική, μόδα και ομορφιά στους followers της....