Έλενα Τσαγκρινού: Ξεπρόβαλε η φουσκωμένη της κοιλίτσα μέσα από την ολόσωμη τζιν φόρμα της - Η πρώτη δημόσια εμφάνιση με τον Dj Stephan μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Έλενα Τσαγκρινού αφού ανακοίνωσε πως περιμένει το πρώτο της παιδί και καρπό του έρωτά της με τον Dj Stephan, αισθάνεται άνετα να κυκλοφορεί πλέον σε δημόσια μέρη, χωρίς να φοβάται και να αγχώνεται πως πρέπει να κρύβει την κοιλίτσα της.

Ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr, μάλιστα, την "τσάκωσε" πριν από λίγα 24ωρα στο πλευρό του καλού της και μέλλοντα συζύγου της, σε πολύ γνωστό μαγαζί στον Πειραιά. Φορούσε μια ολόσωμη τζιν φόρμα που αναδείκνυε την φουσκωμένη της κοιλίτσα και από πάνω ένα φουσκωτό μπουφάν, έχοντας αφήσει τα μαλλιά της κάτω, με ελαφρύ μακιγιάζ. Εκείνος, από την άλλη πλευρά, είχε ντυθεί πιο "ελαφριά", με ένα τζιν παντελόνι, μαύρο t-shirt και καπέλο στο κεφάλι.

Δείτε επίσης: Ντυμένη στα μπλε - Η πρώτη ανάρτηση της Έλενας Τσαγκρινού με φουσκωμένη κοιλίτσα (Βίντεο)

Η πρώτη δημόσια έξοδος της Έλενας Τσαγκρινού μετά την αποκάλυψη πως περιμένει παιδί

Έλενα Τσαγκρινού Dj Stephan εγκυμοσύνη

Έλενα Τσαγκρινού εγκυμοσύνη

Η ανακοίνωση για τη 2η εγκυμοσύνη στο στενό της περιβάλλον

Από την πρώτη στιγμή που προχώρησε στην συγκινητική ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της, ξεκίνησε να δέχεται απανωτά μηνύματα με ευχές από τους θαυμαστές και τους ακόλουθούς της στα social media και γι' αυτό, αφού πήρε λίγο τον χρόνο της, αποφάσισε να στείλει ένα μήνυμα σε όσους την παρακολουθούν, ανακοινώνοντας ένα ακόμη ευχάριστο νέο.

«Τι να πω παιδιά μου όμορφα... Ευχαριστούμε πάρα πολύ για τα μηνύματά σας. Με βρίσκεται σε situation εγκυμοσύνη και χαρά. Η αλήθεια είναι ότι αν κουραστώ για κάποιον λόγο, μετά απλά πρέπει να είμαι κοντά στο κρεβάτι γιατί θα κάτσω. Αρχικά ήθελα να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, γιατί τα διαβάζω και τα ξαναδιαβάζω τα μηνύματα. Τα είχα πολύ ανάγκη. Σήμερα χάρηκα πάρα πολύ, γιατί μια φίλη μου είναι κι εκείνη έγκυος και θα το περάσουμε μαζί. Είναι πολύ όμορφο να αισθάνεσαι ότι περνάς κάτι με κάποιον φίλο σου. Χάρηκα πάρα πολύ Δευτεριάτικα που την είδα… Σας εύχομαι και εσάς μέσα από την καρδιά μου να κάνετε όσα παιδάκια θέλετε και να σας πάνε όλα τέλεια», είπε χαρακτηριστικά.