Έλενα Τσαγκρινού: Ντυμένη στα μπλε - Η πρώτη ανάρτηση με φουσκωμένη κοιλίτσα (Βίντεο)

«Μαντέψτε πόσο μηνών είμαι»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Έλενα Τσαγκρινού διανύει μία πολύ ιδιαίτερη περίοδο στη ζωή της και πιθανότατα την πιο ευτυχισμένη της, καθώς μετά τις δυσκολίες τις πρώτης της κύησης και την αποβολή της, περιμένει το πρώτο της παιδάκι και καρπό του έρωτά της μετά τον Dj Stephan.

Μετά την συγκινητική ανακοίνωση με το υπερηχογράφημα του μωρού της (δείτε το εδώ), λοιπόν, αποφάσισε να δημοσιεύσει και το πρώτο της βίντεο με φουσκωμένη κοιλίτσα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης 29/2.

Το πρώτο βίντεο της Έλενας Τσαγκρινού με φουσκωμένη κοιλίτσα

«Μαντέψτε... πόσο μηνών είμαι;;;

Και γράψτε μου στα comments τις δικές σας rainbow μανουλοϊστορίες

Πόσο μηνύματα αγάπης μας στείλατε!!!

Θα τα πούμε όλα σε αναλυτικό vlog που θα συμμετέχετε και εσείς και θα πω δικές σας ιστορίες... μιας, δυο , τριών αποβολών που δεν το βάλατε κάτω...», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα.

Δείτε επίσης: Έβαζε τα χέρια μπροστά από την κοιλίτσα της και φορούσε... - Πώς έκρυβε την εγκυμοσύνη της στις κάμερες 10 μέρες πριν την ανακοίνωση

Οι πρώτες της δηλώσεις στις κάμερες μετά την ανακοίνωση

Η κάμερα της εκπομπής Happy Day του ALPHA συνάντησε την Έλενα Τσαγκρινού και τον σύντροφό της στην πρώτη τους έξοδο μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης.

«Είμαι πολύ χαρούμενη ήταν πολύς ο καιρός που το προστάτευσα. Αλλά ήρθε η στιγμή που δεν αντέχαμε άλλο για να φύγει και ένα βάρος από πάνω μας. Θέλω να πάνε όλα καλά. Είμαι στις αρχές του 4ου μήνα», εξομολογήθηκε η τραγουδίστρια η οποία σε 5 μήνες θα κρατάει στην αγκαλιά της το παιδάκι της.

«Δεν είναι εύκολο το να έχεις μια αποβολή και να ξανά προσπαθείς. Αλλά είχαμε κοντά μας τους γονείς μας. Ευτυχώς πήγαν όλα καλά», συμπλήρωσε για την αποβολή της.

«Αισθάνομαι ευλογημένος που περιμένουμε παιδάκι», είπε με τη σειρά του ο Dj Stephan

«Κάναμε τεστ και η Έλενα έκανε μπάνιο και εμείς χοροπηδούσαμε από την χαρά μας μέσα στο μπάνιο», ανέφερε στην συνέχεια για τον τρόπου που έμαθαν πως περιμένουν παιδάκι.

«Είμαστε λίγο μαζεμένοι με το τι όνομα θα δώσουμε στο παιδί», συμπλήρωσαν.

Να σημειώσουμε πως το ζευγάρι σύντομα επίσης θα παντρευτεί. Συγκεκριμένα, ο Dj Stephan έχει κάνει ήδη πρόταση γάμου στην Έλενα Τσαγκρινού σε νυχτερινό κέντρο, όταν γονάτισε μπροστά σε όλο το μαγαζί και της ζήτησε να γίνει γυναίκα του - δείτε το βίντεο.