Γιώργος Λιάγκας: Η σπάνια αναφορά στο διαζύγιο με τη Σκορδά - ''Ανοίγει'' την καρδιά του στον κουμπάρο του, Νίκο Χατζηνικολάου

Όσα θα δούμε απόψε 29/2 στο Ενώπιος Ενωπίω

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

To βράδυ της Πέμπτης 29/2 ο Γιώργος Λιάγκας θα είναι καλεσμένος στην εκπομπή, Ενώπιος Ενωπίω, που παρουσιάζει ο αγαπημένος του φίλος και κουμπάρος, Νίκος Χατζηνικολάου. Ο παρουσιαστής του Πρωινού θα παραχωρήσει μια σπάνια και εφ' όλης της ύλης συνέντευξη.

Είναι γνωστό, πως ο Γιώργος Λιάγκας δεν ανοίγει εύκολα την καρδιά του σε τηλεοπτικά πλατό και ειδικότερα δεν κάνει συχνά αναφορές στην προσωπική του ζωή. Αυτή τη φορά όμως ο Νίκος Χατζηνικολάου, που τον είχε παντρέψει το 2010 με τη Φαίη Σκορδά θα του εκμαιεύσει σημαντικές πληροφορίες για το διαζύγιό τους και τη σημερινή σχέση τους σχέση μετά την απόκτηση δύο παιδιών (δείτε εδώ όσα είχε πει η Φαίη στο Ενώπιος Ενωπίω).

Δείτε επίσης: Φαίη Σκορδά: Η συμβουλή που της έδωσε ο Γιώργος Λιάγκας μετά τον θάνατο του πατέρα της

Όσα θα δούμε απόψε 29/2 στο Ενώπιος Ενωπίω με τον Γιώργο Λιάγκα

«Tην Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου, στις 23:30, ο Νίκος Χατζηνικολάου φιλοξενεί στο «Ενώπιος Ενωπίω» τον Γιώργο Λιάγκα.

Ο γνωστός παρουσιαστής αφηγείται πώς επέλεξε τη δημοσιογραφία, ενώ είχε πάρει το πτυχίο του από το Πολυτεχνείο.

Οι επιτυχίες και τα λάθη στην τηλεοπτική του διαδρομή.

Το διαζύγιο με τη Φαίη Σκορδά, η σχέση που έχει με τα παιδιά του και το ενδεχόμενο ενός νέου γάμου.

Την Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου, στις 23:30, ο Γιώργος Λιάγκας μιλάει για όλους και για όλα στο «Ενώπιος Ενωπίω» και τον Νίκο Χατζηνικολάου», αναγράφει η ανακοίνωση του ΑΝΤ1.

Η αγάπη του Λιάγκα στην οικογένεια της Φαίης

Ο Γιώργος Λιάγκας ήταν ο πρώτος άνθρωπος που η παρουσιάστρια ειδοποίησε μόλις πληροφορήθηκε το τραγικό νέο από την μητέρα της, Εύα για τον θάνατο του πατέρα της. Ο δημοσιογράφος αμέσως μετά από αυτό το τηλεφώνημα, βρέθηκε κατευθείαν κοντά στα παιδιά του, μα πάνω από όλα στο πλευρό τής πρώην γυναίκας του για να την παρηγορήσει και να της συμπαρασταθεί. Είναι γνωστό άλλωστε ότι ο Γιώργος Λιάγκας είχε ιδιαίτερη αδυναμία στον πεθερό του και εκείνος επίσης.

Η προστατευτική παρουσία του Δημήτρη Σκορδά όχι μόνον στην κόρη του Φαίη, αλλά και στον ίδιο, έκανε πολλές φορές τον Γιώργο Λιάγκα να ξεχνάει την έλλειψη της πατρικής φιγούρας που εκείνος είχε στερηθεί. Πολλές ήταν εξάλλου εκείνες οι στιγμές στο παρελθόν που βλέπαμε τους δυο άντρες να περπατάνε μαζί και να μοιράζονται από κοινού πολλές δραστηριότητες όχι μόνο για χάρη των παιδιών, αλλά γιατί και μετά από τον χωρισμό του με την Φαίη Σκορδά, συνέχιζαν να έχουν πολύ καλές σχέσεις μεταξύ τους.

Ο Γιώργος Λιάγκας με την Φαίη Σκορδά

Ο Γιώργος Λιάγκας είχε εκφράσει τον ιδιαίτερο σεβασμό και την αδυναμία που έτρεφε για τα πεθερικά του, στο παρελθόν μάλιστα είχε ευχαριστήσει δημόσια τον Δημήτρη Σκορδά, αποκαλύπτοντας ότι ήταν εκείνος που σε μια περιπέτεια που είχε με την υγεία του, εκείνος του είχε σώσει την ζωή. Συγκεκριμένα, μερικά χρόνια πριν που ο παρουσιαστής είχε πάθει κρίση περιτονίτιδας και δεν είχε καταλάβει ότι κινδύνευε, σώθηκε από την έγκαιρη διάγνωση του πεθερού του που τον παρότρυνε να πάει αμέσως στο νοσοκομείο.

Ο Γιώργος Λιάγκας με τον πατέρα της Φαίης, Δημήτρη Σκορδά