Γιώργος Λιανός: Γενέθλια για τη μικρή Βαλέρια - Πάρτι στην παραλία του Άγιου Δομίνικου για την κόρη του παρουσιαστή

Η εντυπωσιακή τούρτα και οι ευχές της Κωνσταντίνας Καραλέξη

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
karalexikonstantina - instagram
karalexikonstantina - instagram

Μια ιδιαίτερη ημέρα ήταν η Πέμπτη 29/2/24 για τον Γιώργο Λιανό και την οικογένειά του, καθώς το μικρότερο μέλος του σπιτιού του, η Βαλέρια Λιανού είχε τα γενέθλια της - κλείνοντας τρία χρόνια από όταν ήρθε στη ζωή τους!

Ο παρουσιαστής του Survivor με τη σύντροφό του, Κωνσταντίνα Καραλέξη και την κόρη τους ζουν τους τελευταίους μήνες όλοι μαζί στον Άγιο Δομίνικο για τις ανάγκες του ριάλιτι, που γυρίζεται εκεί.

Έτσι λοιπόν, η όμορφη οικογένεια γιόρτασε τα γενέθλια της Βαλέριας στην παραλία σβήνοντάς της μια εντυπωσιακή τούρτα. Η μητέρα της μάλιστα της ευχήθηκε και διαδικτυακά μέσα από μια τρυφερή ανάρτηση στο instagram.

Δείτε επίσης: Σε νησί με 45 φίλους - Λεπτομέρειες για τον γάμο του Γιώργου Λιανού και της Κωνσταντίνας Καραλέξη

Η ανάρτηση της Κωνσταντίνας Καραλέξη για τα γενέθλια της κόρης της

«Χρόνια πολλά αστέρι μου», έγραψε η Κωνσταντίνα Καραλέξη.

Γιώργος Λιανός - Κόρη μικρή - Γενέθλια
karalexikonstantina - instagram

Γιώργος Λιανός - μικρή - Γενέθλια - Βαλέρια

Οι δηλώσεις του Λιανού για την κόρη του λίγο πριν φύγουν για Άγιο Δομίνικο

«Η κόρη θα έρθει στον Άγιο Δομίνικο. Έχουμε βρει και ένα νηπιαγωγείο στο οποίο μιλάνε αγγλικά. Θα πάει πρώτη φορά φέτος. Τώρα τι γλώσσα θα μιλάει όταν γυρίσουμε πίσω είναι ένα άλλο θέμα. Της αρέσει η ιδέα απλά εκεί δεν έχει πολλά παιδάκια για να παίξει. Έχει κάποια τουρκάκια. Έχουν φέρει και άλλοι τα παιδιά τους παίζουν όλα μαζί, έχει πλάκα.

Θα είμαστε οι τρεις μας. Τα μεγάλα παιδιά θα έρθουν κάποια στιγμή στις διακοπές του Πάσχα και σίγουρα θα έρθει και ο Ατζούν να μου πει πάρε μια εβδομάδα Off γιατί θέλω να παίξω παιχνίδια. H κόρη μου τώρα κοντεύει τριών ετών», είχε πει ο Γιώργος Λιανός την Τετάρτη 20/12/24 στην εκπομπή Fay's Time.