My style rocks: «Κοιμόταν στα γυρίσματα!» - Αποκάλυψη σοκ για την κατάσταση της Χατζηπαντελή όταν έκλειναν οι κάμερες

«Πραγματικά πρέπει να βρει την ψυχική της υγεία»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
My style rocks: «Κοιμόταν στα γυρίσματα!» - Αποκάλυψη σοκ για την κατάσταση της Χατζηπαντελή όταν έκλειναν οι κάμερες

Την Τετάρτη 28/2 η Σοφία Χατζηπαντελή ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, πως έχει πάρει την απόφαση να διακόψει την πορεία της στο μόντελινγκ για ένα χρονικό διάστημα για λόγους ψυχικής υγείας (δείτε εδώ).

Μέσα από δηλώσεις μιας πρώην παίκτριας του My style rocks, που είχε δει και είχε ζήσει τη Σοφία Χατζηπαντελή από κοντά έγιναν γνωστές λεπτομέρειες για την κατάστασή της. Πιο αναλυτικά, την Πέμπτη 29/2 η Αμάντα Μανωλάκου ήταν καλεσμένη στο Super Κατερίνα.

Η πρώην παίκτρια του διαγωνισμού μόδας αποκάλυψε, πως η εικόνα που είχε εκείνη από τη Σοφία Χατζηπαντελή στα γυρίσματα ήταν η εικόνα μια κουρασμένης γυναίκας, τονίζοντας από μεριάς της, πως έπραξε σωστά που βάζει σε πρώτη μοίρα την ψυχική της υγεία.

Η αποκάλυψη για την παρουσία της Σοφίας Χατζηπαντελή στο My style rocks

«Καλά έκανε και το αποφάσισε, γιατί ήταν κάτι πολύ πιεστικό που έζησε η Σοφία στην τηλεόραση. Η Σοφία είναι ένα ιδιαίτερο παιδί και νομίζω ότι φαίνεται αυτό, το βλέπετε και εσείς, το ζήσαμε και εμείς. Είναι ένα αρκετά έντονο παιδί. Με τις καλές τις και τις κακές τις στιγμές.

Μόνο ξεκούραση ήθελε η Σοφία. Κοιμόταν στα γυρίσματα, αλήθεια, δε μπορούσε. Από όσο ξέρω είναι καλά στην υγεία της. Τα γυρίσματα ήταν τρεις φορές την εβδομάδα και ήταν γύρω στις 15 ώρες ήταν πιεστικό και για εμάς και για τη Σοφία υποθέτω. Συμφωνώ να σταματήσει γιατί πραγματικά πρέπει να βρει την ψυχική της υγεία», είπε η Αμάντα Μανωλάκου.

Η τοποθέτηση της Ελεονώρας Μελέτη για την Χατζηπαντελή

«Θεωρώ ότι πιθανότατα η ψυχική της υγεία να διαταράχθηκε από όλο αυτό που έζησε και ως εμπειρία στην ελληνική τηλεόραση. Δεν έχει ακούσει και λίγα. Έξω από το χορό όλοι, πολλά τραγούδια λέμε! Όταν είσαι εσύ το πρόσωπο που κρίνεται, εξευτελίζεται, απαξιώνεται συνεχώς, δεν είναι και πολύ εύκολο να το διαχειριστείς.

Θέλει πάρα πολλή δουλειά, τρομερή επίγνωση των συναισθημάτων σου για να μπορέσεις να φας όλο αυτόν τον οχετό και τον εμετό που ρίχνουν οι άλλοι πάνω σου. Πολύ καλά κάνει και της βγάζω το καπέλο που έχει τη δυνατότητα σε μία εποχή που οι δουλειές της τής πήγαιναν καλά να πει ότι δεν νιώθει καλά και να πάρει τις αποστάσεις της...

Θέλει να βρει τον χαμένο της εαυτό. Ο καθένας τον βρίσκει τον εαυτό του με τον τρόπο που πιστεύει. Αυτό που είπε για τους λόγους ψυχικής υγείας σημαίνει ότι μας λέει ότι δεν είναι καλά. Δεν μπορούμε να ξέρουμε πώς τα πήρε αυτά τα σχόλια που της έγιναν… Μπορεί ένα σχόλιο να την καταρράκωσε.

Όποιος πάρει την απόφαση να κάνει τηλεόραση, θα πρέπει να εκπαιδευτεί για να θωρακιστεί ψυχικά; Είναι σαν να μου λέτε ότι νομιμοποιείτε το να διασύρεις τον άλλο, επομένως ο άλλος όταν θα μπει στην τηλεόραση θα περάσει τη φάση του διασυρμού και θα πρέπει να έχει θωρακιστεί για να μην το πληρώσει, δεν είναι έτσι. Το να μην διασύρονται οι άνθρωποι δεν παίζει σαν σενάριο;», είπε Ελεονώρα Μελέτη, το πρωί της Πέμπτης 29/2, στην εκπομπή της Mega Καλημέρα.