Σοφία Χατζηπαντελή: Ανακοίνωσε την αποχή της από το μόντελινγκ - Τι συμβαίνει με την ψυχική υγεία του μοντέλου

Η ανάρτηση στα social media

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Σοφία Χατζηπαντελή αποτελεί ένα πρόσωπο από το χώρο της μόδας, το οποίο συστήθηκε στο ελληνικό κοινό μέσα από τις τηλεοπτικές εμφανίσεις της στο GNTM και πιο πρόσφατα από τη θέση της ως κριτής στο My style rocks.

Το μοντέλο είδαμε, πως δε συνέχισε στο δεύτερο κύκλο του My style rocks, που έκανε πρεμιέρα πριν από λίγες εβδομάδες. Μέχρι πρότινος ούτε ίδια, αλλά ούτε και η παραγωγή είχαν ξεκαθαρίσει τους λόγους της αποχώρησής της.

Την Τετάρτη 28/2 η Σοφία Χατζηπαντελή με ένα instagram story φρόντισε να κάνει ένα update αναφορικά με τη ζωή της. Η ίδια μπορεί να μην αναφέρθηκε στο My style rocks, ωστόσο αποκάλυψε πως θα απέχει για ένα διάστημα από τον χώρο της μόδας για λόγους ψυχικής υγείας (δείτε εδώ ένα από τα ξεσπάσματά της στο My style rocks).

Η ανάρτηση της Σοφίας Χατζηπαντελή για την ψυχική της υγεία

«Ήταν μια πραγματικά δύσκολη απόφαση για μένα να μείνω εκτός του μήνα μόδας αυτή την περίοδο λόγω της ψυχικής μου υγείας, αλλά είμαι τόσο χαρούμενη που βάζω πρώτα τον εαυτό μου και το να πάρω πίσω τον έλεγχο του εαυτού μου, πριν σκεφτώ την καριέρα μου. Να περνάτε όλοι καλά», έγραψε η Σοφία Χατζηπαντελή

Σοφία Χατζηπαντελή - Ψυχική Υγεία

Όλη η αλήθεια για την έντονη συμπεριφορά της πίσω από τις κάμερες My Style Rocks

Από τον Γιώργο Κακογιάννη

Ήταν δεδομένο ότι με την είσοδό της στο My Style Rocks θα προκαλούσε πανικό, αφού είναι μία έντονη προσωπικότητα που δεν μπαίνει σε καλούπια. Όταν μιλάμε για το show μόδας του ΣΚΑΪ, είναι δύσκολο να μην αναφερθούμε στο όνομα της Σοφίας Χατζηπαντελή, καθώς έχει την τάση να βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων.

Πριν από καιρό ρωτήθηκε η Κατερίνα Καραβάτου, από τηλεοπτικές κάμερες και απέφυγε να δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις για την Χατζηπαντελή παραπέμποντας τους ρεπόρτερ στους υπεύθυνους του ΣΚΑΪ για περισσότερες λεπτομέρειες. Διαβάστε εδώ αναλυτικά τι δήλωσε. Το εν λόγω απόσπασμα προβλήθηκε και μέσα από το Happy Day, με το ρεπορτάζ της εκπομπής να αναφέρει ότι είναι ειλημμένη η απόφαση να μην συνεχιστεί η συνεργασία του καναλιού με το μοντέλο, καθώς και ότι έχει δημιουργήσει προβλήματα στο παρελθόν πετώντας τα προϊόντα μακιγιάζ που της έφερναν.

Το youweekly.gr επικοινώνησε με ανθρώπους του ΣΚΑΪ, που ωστόσο δεν επιβεβαίωσαν την είδηση, αναφέροντας ότι είναι πολύ νωρίς για να γίνει μία τέτοια συζήτηση. Όπως συμπληρώνουν, ακόμα δεν έχει ανανεωθεί κάποιο συμβόλαιο από τους τρεις κριτές, και άρα δεν γίνεται κάποιος από τους τρεις να βρίσκεται ήδη εκτός ΣΚΑΪ. Προτεραιότητα αυτή τη στιγμή έχουν τα εορταστικά επεισόδια του My Style Rocks, που θα προβάλλονται μέχρι τις αρχές Ιανουαρίου, ενώ πολύ σύντομα θα ρίξει «αυλαία» ο πρώτος κύκλος. Το youweekly.gr επικοινώνησε επίσης με την Σοφία Χατζηπαντελή, που ωστόσο δεν έκανε κάποιο σχόλιο.