Έλενα Τσαγκρινού & Dj Stephan: Ούρλιαζαν μέσα στο μπάνιο - Το βίντεο με το θετικό τεστ εγκυμοσύνης του πρώτου τους παιδιού

«Τρέμω!»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Πριν από λίγες ημέρες η Έλενα Τσαγκρινού αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους την ευχάριστη είδηση, πως είναι έγκυος και μαζί με τον σύντροφό της, Dj Stephan περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι.

Όπως τόνισε η τραγουδίστρια πριν από μερικούς μήνες έζησε μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωή της, καθώς απέβαλε. Σε κάθε περίπτωση, εκείνη και ο αγαπημένος της δεν το έβαλαν κάτω και αρκετά σύντομα ήρθε το θετικό τεστ εγκυμοσύνης.

Την Πέμπτη 29/2 μάλιστα ο Dj Stephan αποφάσισε να δημοσιεύσει στο λογαριασμό του στο Tik Tok το τεστ εγκυμοσύνης και το βίντεο, που τράβηξαν με την Τσαγκρινού λίγα λεπτά, αφού είχαν μάθει πριν από 4 μήνες τα ευχάριστα νέα.

Ο Dj Stephan δημοσίευσε το τεστ εγκυμοσύνης της Έλενας Τσαγκρινού

Οι πρώτες δηλώσεις για την εγκυμοσύνη

Η κάμερα της εκπομπής Happy Day του ALPHA συνάντησε την Τρίτη 27/2/24 την Έλενα Τσαγκρινού και τον σύντροφό της στην πρώτη τους έξοδο μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης.

«Είμαι πολύ χαρούμενη ήταν πολύς ο καιρός που το προστάτευσα. Αλλά ήρθε η στιγμή που δεν αντέχαμε άλλο για να φύγει και ένα βάρος από πάνω μας. Θέλω να πάνε όλα καλά. Είμαι στις αρχές του 4ου μήνα», εξομολογήθηκε η τραγουδίστρια η οποία σε 5 μήνες θα κρατάει στην αγκαλιά της το παιδάκι της.

«Δεν είναι εύκολο το να έχεις μια αποβολή και να ξανά προσπαθείς. Αλλά είχαμε κοντά μας τους γονείς μας. Ευτυχώς πήγαν όλα καλά», συμπλήρωσε για την αποβολή της.

«Αισθάνομαι ευλογημένος που περιμένουμε παιδάκι», είπε με τη σειρά του ο Dj Stephan

«Κάναμε τεστ και η Έλενα έκανε μπάνιο και εμείς χοροπηδούσαμε από την χαρά μας μέσα στο μπάνιο», ανέφερε στην συνέχεια για τον τρόπου που έμαθαν πως περιμένουν παιδάκι.

«Είμαστε λίγο μαζεμένοι με το τι όνομα θα δώσουμε στο παιδί», συμπλήρωσαν.

Να σημειώσουμε πως το ζευγάρι σύντομα επίσης θα παντρευτεί. Συγκεκριμένα, ο Dj Stephan έχει κάνει ήδη πρόταση γάμου στην Έλενα Τσαγκρινού σε νυχτερινό κέντρο, όταν γονάτισε μπροστά σε όλο το μαγαζί και της ζήτησε να γίνει γυναίκα του - δείτε το βίντεο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ταλαιπωρία για την Έλενα Τσαγκρινού στον 4o μήνα εγκυμοσύνης - Τι συμβαίνει στο σπίτι τους;

Έλενα Τσαγκρινού - Ραγίζει καρδιές με την αποβολή της: «Πήγαμε για υπέρηχο και ο γιατρός μας είπε "δυστυχώς δεν ακούω την καρδούλα"»

Έλενα Τσαγκρινού - DJ Stephan: Μετακόμισαν σε νέο σπίτι, λίγους μήνες πριν τον ερχομό του πρώτου παιδιού τους

Έλενα Τσαγκρινού: Χέρι χέρι με τον Dj Stephan - Νέα έξοδος για την εγκυμονούσα και τον σύντροφό της

Έλενα Τσαγκρινού: Ντυμένη στα λευκά με στενό φόρεμα για να φαίνεται η φουσκωμένη της κοιλίτσα - Η στιγμή που ο Dj Stephan τη φιλάει στο στόμα

Έλενα Τσαγκρινού: Οι νέες δηλώσεις για την εγκυμοσύνη της - «Στην αρχή δεν είσαι ο εαυτός σου γιατί...»

Έλενα Τσαγκρινού: Αποκάλυψε ποιο μήνα της εγκυμοσύνης της διανύει - «Μπήκαμε στον...»

Έλενα Τσαγκρινού: Ντυμένη στα μπλε - Η πρώτη ανάρτηση με φουσκωμένη κοιλίτσα (Βίντεο)

Έλενα Τσαγκρινού: «Είναι και εκείνη έγκυος και θα το περάσουμε μαζί!» - Η ανακοίνωση μετά την αποκάλυψη για το πρώτο της παιδί