Eurovision 2024: Κυκλοφόρησε το επίσημο video clip της Silia Kapsis που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο

Ακούστε τη 17χρονη τραγουδίστρια με το Liar!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
silia_kapsis - Instagram
silia_kapsis - Instagram

Την Πέμπτη 29/2 κυκλοφόρησε το επίσημο video clip της Silia Kapsis της 17χρονης τραγουδίστριας με καταγωγή από Ελλάδα και Κύπρο, που αναμένεται να εκπροσωπήσει την Κύπρο στη Eurovision 2024 με το Liar.

H νεαρή εκπρόσωπος της Κύπρου είναι πολλά υποσχόμενη και μάλιστα αν λάβουμε υπόψιν το video clip, που μόλις κυκλοφόρησε αντιλαμβανόμαστε, πως η Silia ανεβάζει πολύ ψηλά τον πήχη (δείτε εδώ ποιοι θα σχολιάζουν φέτος τον διαγωνισμό).

Να τονίσουμε στο σημείο αυτό, πως το Liar έχει την υπογραφή του διακεκριμένου Έλληνα συνθέτη και παραγωγού Δημήτρη Κοντόπουλου.

Το video clip της Silia Kapsis για το κομμάτι που θα πει στη Eurovision 2024

Ποια είναι η Silia Kapsis;

Η Silia είναι τραγουδίστρια ελληνοκυπριακής καταγωγής. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας. Από την ηλικία των 4 ετών δίνει παραστάσεις και έχει εκτεταμένη εκπαίδευση με κορυφαίους καλλιτέχνες. Έχει μεγαλώσει και με την ελληνική παιδεία και επισκέπτεται πολύ συχνά την χώρα μας.

Έχει βραβευτεί με πολλές διακρίσεις, όπως το Bobby McCloughan Creative Arts Award (130 Anniversary Award) στο Claremont College, το St Vincent’s College Madame Christian Scholarship for Singing και πιο πρόσφατα, ήταν αποδέκτης της υποτροφίας του Village Nation Performing Arts College για όλους -Στρογγυλός εκτελεστής τριπλής απειλής.

Ο πατέρας της είναι ο γνωστός Κύπριος τραγουδιστής Γιώργος Καψής, ο οποίος είχε μία σημαντική πορεία στο τραγούδι. Η μητέρα της είναι από την Θεσσαλονίκη.