Πέθανε πασίγνωστη μουσικός από σπάνια μορφή καρκίνου: Κυκλοφόρησε τραγούδι της & τα έσοδα θα πάνε στο ανήλικο παιδί της

''Ρίγη'' συγκίνησης

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
cat.janice - instagram
cat.janice - instagram

Μια ακόμη θλιβερή είδηση θανάτου έγινε γνωστή την Πέμπτη 29/2, καθώς επιβεβαιώθηκε με μία ανάρτηση στο Instagram, πως έφυγε από τη ζωή άλλος ένας νεαρός άνθρωπος νικημένος από τη μάχη, που έδωσε με τον καρκίνο.

Ο λόγος για τη μουσικό, Cat Janice η οποία πέθανε Τετάρτη 28/2 σε ηλικία μόλις 31 ετών παλεύοντας εδώ και λίγα χρόνια με μια σπάνια μορφή καρκίνου. Η οικογένειά της είναι συντετριμμένη, όπως και ο ανήλικος γιος της που μένει πίσω.

Δείτε επίσης: Θρήνος στο παλάτι του Μπάκιγχαμ - Η ανακοίνωση για τον θάνατο μέλους της βασιλικής οικογένειας

Το τραγούδι που κυκλοφόρησε η μουσικός για το γιο της

Συγκινητική είναι επίσης η απόφαση, που πήρε η Cat λίγο καιρό πριν αφήσει την τελευταία της πνοή - μεταβιβάζοντας όλα τα κομμάτια της στον γιο της, ώστε να μεταφέρονται σε εκείνον τα έσοδα.

Επιπλέον, η Cat Janice κυκλοφόρησε μέσα από το νοσοκομείο το ''Dance You Outta My Head'' αφιερώνοντας το στο παιδί της. Το κομμάτι πολύ σύντομα μάλιστα βρέθηκε στα charts του iTunes.

Η ανάρτησή για τον θάνατό της

«Σήμερα το πρωί, από το πατρικό της σπίτι και περιτριγυρισμένη από την αγαπημένη της οικογένεια, η Κάθριν πέρασε ειρηνικά στο φως και την αγάπη του ουράνιου δημιουργού της. Είμαστε αιώνια ευγνώμονες για το κύμα αγάπης που η Catherine και η οικογένειά μας έχουν λάβει τους τελευταίους μήνες. Η Cat είδε τη μουσική της να πηγαίνει σε μέρη που δεν περίμενε ποτέ. Θα συνεχίσει να προσφέρει στον γιο της μέσω της μουσικής της. Αυτό δεν θα ήταν εφικτό χωρίς όλους εσάς», αναγράφεται στην ανάρτηση από το προφίλ της Cat.