Σταματίνα Τσιμτσιλή για Λιάγκα και Σκορδά: «Πόσο δύσκολο είναι να επιβεβαιώνεις ότι είσαι...»

«Όταν κάνεις νούμερα, δεν υπάρχει γκρίνια...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Σταματίνα Τσιμτσιλή για Λιάγκα και Σκορδά: «Πόσο δύσκολο είναι να επιβεβαιώνεις ότι είσαι...»

Την άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη που παραχώρησε ο Γιώργος Λιάγκας, στον Νίκο Χατζηνικολάου και στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω, σχολίασε το πρωί της Παρασκευής 1/2, η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από το Happy Day του Alpha.

Ο παρουσιαστής του Πρωινού, αποφεύγει να αναφέρεται στην προσωπική του ζωή, ωστόσο το βράδυ της Πέμπτης 29/2, μίλησε ανοιχτά, μεταξύ άλλων, για το διαζύγιό του με την Φαίη Σκορδά αλλά και τις σχέσεις που έχουν σήμερα καθώς μαζί έχουν αποκτήσει δύο παιδιά (δείτε εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη).

Το σχόλιο της Σταματίνας Τσιμτσιλή για την συνέντευξη του Γιώργου Λιάγκα

«Ήταν χειμαρρώδης, μίλησε για πράγματα που δεν είχε μιλήσει ποτέ με τόσες λεπτομέρειες. Ξέραμε ότι υπήρχε, για παράδειγμα, μία προβληματική σχέση με τη μητέρα του και ότι κάποια στιγμή δεν είχαν επικοινωνία αλλά ότι έζησε στην αρχή μαζί της τον χωρισμό και μετά αυτή εξαφανίστηκε, δεν τα γνωρίζαμε αυτά... Σκέφτομαι πόσο δύσκολο είναι, ενώ ζεις μια κανονική ζωή με προβλήματα, καβγάδες, να πρέπει να δείχνεις ότι είσαι καλά, για να επιβεβαιώνεις μια τηλεοπτική εικόνα, που σε θέλει να είσαι το πιο αγαπημένο ζευγάρι στην Ελλάδα...

Όταν κάνεις νούμερα, δεν υπάρχει γκρίνια... Τότε ήταν και το timing με το #metoo και είχε ανάγκη η Φαίη έναν ενημερωτικό Γιώργο δίπλα της και αναγκαστικά η σκαλέτα διαμορφώθηκε με αυτόν τον τρόπο και μοιραία πήρε εκείνος τον πρώτο λόγο. Η Φαίη το είχε αλλιώς στο μυαλό της.

Βλέποντας αυτή τη συνέντευξη καταλαβαίνεις ότι ο Γιώργος είχε ως βασική αγωνία να μη νιώσουν τα παιδιά του ότι τους εγκατέλειψε, ότι τους παράτησε και ότι περνάει λιγότερο χρόνο μαζί τους. Ακόμη και τώρα ξέρω ότι προσπαθεί σε καθημερινή βάση να είναι παρών, για να μη νιώσουν τα παιδιά ότι δεν είναι η πρώτη του προτεραιότητα» είπε η παρουσιάστρια.

Τι συνέβη τελικά με την Δούκισσα Νομικού και την Μαρία Κορινθίου - Ο Γιώργος Λιάγκας απαντά για πρώτη φορά

Στην συνέντευξη του στο Ένώπιος Ενωπίω ο Γιώργος Λιάγκας αναφέρθηκε και στις αποχωρήσεις που σημειώθηκαν από την εκπομπή του "Το Πρωινό" στον ΑΝΤ1, της Μαρίας Κορινθίου και της Δούκισσας Νομικού, ξεκαθαρίζοντας επιτέλους την θέση του για τα όσα λέγονταν και γράφονταν τόσο καιρό.

«Θεωρώ ότι είμαι ο πιο δημοκράτης που μπορεί να υπάρξει. Δεν έχω πει ποτέ σε κάποιον τι να πει, δεν έχω βάλει όρια ποτέ σε κάποιον υπάρχει απόλυτη δημοκρατία. Από την άλλη όμως στην απόλυτη δημοκρατία θα ακουστούν όλες οι απόψεις και θα επικρατήσει η πιο σωστή, όχι αυτού που είναι από πάνω, μιλάω για τον “αέρα”.

Σε ότι αφορά τώρα τις αποχωρήσεις είναι δύο διαφορετικές περιπτώσεις. Η Δούκισσα ήρθε σε μια εκπομπή διαφορετική από αυτή που μπορεί να οραματιζόταν. Είναι ένα εξαιρετικό πλάσμα, ταλαντούχα, ωραία, πολύ πετυχημένη στη ζωή της και ήταν δική μου πρόταση στον σταθμό να έρθει. Δεν ταίριαξε σε αυτό το είδος εκπομπής. Αισθανόμουν ότι δεν θα κολλήσει και ορθώς αποχώρησε. Την εκτιμώ αφάνταστα.

Δεν έχω καταλάβει τι έχει γίνει. Εγώ με τη Μαρία δεν είχα κανένα κοινό κομμάτι. Δεν ήρθε ως συμπαρουσιάστρια, δεν ήρθε ως πάνελ, δεν ήταν υφιστάμενη δική μου. Ήρθε ως επιλογή του εμπορικού του ΑΝΤ1 για να κάνει μόνο τα εμπορικά. Εγώ δεν γνωρίζω καν τα εμπορικά, δεν λέω σε κανέναν πώς θα τα πει, από εκεί και πέρα κάτι έγινε το οποίο δεν έχω καν αντιληφθεί και γι' αυτό η Μαρία ποτέ δεν έχει πει κάτι για εμένα. Μπορεί να έγινε κάτι με άλλους ανθρώπους, που δεν το γνωρίζω, μπορεί να αισθάνθηκε άσχημα η Μαρία.

Δεν αποχώρησε η Μαρία. Έκανε κάποιες δηλώσεις που ενόχλησαν τον ΑΝΤ1 και ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να διακόψει τη συνεργασία. Κάτι για το οποίο δεν ρωτήθηκα καν, γιατί δεν ήταν δικός μου συνεργάτης. Πουλάει. Έχω πληρώσει σφάλματά μου, αλλά έχω πληρώσει και πράγματα που δεν ήταν δικά μου και δεν είχα καμία γνώση».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Τέτοιο κλάμα, τέτοια στενοχώρια, αναρωτιόμουν γιατί να πουν αυτό το πραγμα για εμένα...»

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Δημήτρη Παπανώτα: «Το σχόλιο που έκανε για την ηλικία της Μπέττυς Μαγγίρα ήταν άδικο»

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Όλους μας έχουν φεσώσει σε δουλειά! Στο Alter έκλαψα, στεναχωρήθηκα...»

Ελένη Μενεγάκη για Γιώργο Λιάγκα: «Μου άρεσε που μίλησε για την πρώην γυναίκα του με....»

Φαίη Σκορδά: Αρνήθηκε να μιλήσει για τον Λιάγκα στο Ενώπιος Ενωπίω - Ποιος ο λόγος

Γιώργος Λιάγκας - Συγκινεί με την εξομολόγηση του: «Αυτό δεν το έχω πει ποτέ! Με την μητέρα μου δεν...»

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Κάτι δεν της άρεσε στην...» - Το παρασκήνιο πίσω από την φωτογράφιση της Σαμπρίνας και του Χάρη Ακριτίδη

«Δεν σας έχω πει, ότι πήγα σε ένα καμαρίνι, κάνω έτσι και βλέπω...» - Η αποκάλυψη της Τσιμτσιλή για τη μάχη του Ράμου με τις ουσίες

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Είχαμε στενοχωρηθεί πάρα πολύ! Μου έχει συμβεί και εμένα και...» - Η εξομολόγηση για τις δύο άτυχες εγκυμοσύνες της