Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Κάτι δεν της άρεσε στην...» - Το παρασκήνιο πίσω από την φωτογράφιση της Σαμπρίνας και του Χάρη Ακριτίδη

«Κάτι έγινε στην πορεία...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Κάτι δεν της άρεσε στην...» - Το παρασκήνιο πίσω από την φωτογράφιση της Σαμπρίνας και του Χάρη Ακριτίδη

Για τη διακοπή της συνεργασίας του με τη Σαμπρίνα στο μαγαζί "Cumparsita" μίλησε ο Χάρης Ακριτίδης στην εκπομπή Happy Day. Υπενθυμίζουμε ότι η τραγουδίστρια αποχώρησε από το σχήμα παρά την συμφωνία που είχαν κάνει (δείτε εδώ όλο το παρακήνιο).

Τι είπε ο Χάρης Ακριτίδης για την διακοπή της συνεργασίας του με την Σαμπρίνα

«Της έκανα πρόταση για φέτος, για το μαγαζί που θα ξεκινήσω, δέχτηκε, όλα ήταν έτοιμα, κλεισμένα και μία μέρα πριν δεν απαντούσε καθόλου στο τηλέφωνο, μου έστειλε ένα πολύ "ωραίο" μήνυμα, κλαψιάρικο, ότι: "Χάρη σ'αγαπω, δεν έχω κάτι μαζί σου, για προσωπικούς μου λόγους δεν θα είμαι στο σχήμα και σουζητώ συγγνώμη και σου εύχομαι καλή επιτυχία". Δεν έμαθα τον προσωπικό λόγο. Προσπάθησε να την μεταπείσω και μου έστειλε μήνυμα ότι "δεν θέλω να συμμετάσχω".»

Για το ίδιο θέμα, μίλησε στην εκπομπή του Alpha και ο Φράνκο Αλφόνσο: «Το μόνο που ξέρω να σας πως είναι ότι η κυρία Σαμπρίνα εξαφανίστηκε.Είχαμε συνεννοηθεί να κάνουμε φωτογράφιση την προηγούμενη Τρίτη και από την προηγούμενη Δευτέρα εξαφανίστηκε. Δεν ανταποκρίθηκε ούτε σε τηλέφωνο ούτε σε μήνυμα που της έστειλα γραπτώς σε περίπτωση που δεν είχε το τηλέφωνό μου. Ήταν κάτι το οποίο ήταν αντιεπαγγελαμτικό και μας πήγε λίγο πίσω...»

Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή προχώρησε σε μία αποκάλυψη σχετικά με το παρασκήνιο της φωτογράφισης και την αφίσα. «Είδα ότι στην πρώτη φωτογράφιση πήγε κανονικά. Κάτι έγινε στην πορεία από την πρώτη φωτογράφιση μέχρι και την έναρξη των εμφανίσεων. Προφανώς κάτι δεν της άρεσε... Η αλήθεια είναι ότι όταν στα έχουν υποσχθεί αλλιώς, συμβαίνει σε όλα τα επαγγέλματα, και ξαφνικά να είσαι ο κομπάρσος της γωνίας.... Υπονοούν κάποιοι που ξέρουν ότι δεν της άρεσε κάτι στην αφίσα. Από εκεί ξεκίνησε μία παρεξήγηση...»