Χάρης Ακριτίδης και Φράνκο Αλφόνσο κατά Σαμπρίνας: «Εδώ είναι κάποιες οικογένειες που ζουν και δουλεύουν σε αυτό το μαγαζί»

Οι αιχμηρές δηλώσεις μετά την απόφαση της να διαλύσει τελευταία στιγμή την συνεργασία τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Τεράστιο σούσουρο επικρατεί από χθες Πέμπτη 29/2 που έγινε γνωστό πως η Σαμπρίνα διέλυσε στο παρά πέντε το σχήμα με τον Χάρη Ακριτίδη. Συγκεκριμένα, λίγο πριν την πρεμιέρα τους σε γνωστό νυχτερινό κέντρο, με ένα μήνυμα τους ανακοίνωσε πως τελικά δεν θα μπορέσει να συνεργαστεί μαζί του για δικούς της προσωπικούς λόγους.

Λίγο πριν την πρεμιέρα ο τραγουδιστής αναζητούσε τη συνάδελφο του για την τελική φωτογράφιση και δεν είχε επικοινωνία μαζί της. Εν τέλει, μέσα από ένα μήνυμα ανέφερε πως διακόπτεται η συνεργασία τους.

Τι είπε ο Χάρης Ακριτίδης και ο Φράνκο Αλφόνσο για την Σαμπρίνα

«Της έκανα πρόταση φέτος για το μαγαζί που θα ξεκινήσω. Δέχτηκε. Ήταν όλα έτοιμα κανονισμένα και μια ημέρα πριν δεν απαντούσε καθόλου στο τηλέφωνο. Μου έστειλε ένα πολύ ωραίο μήνυμα, κλαψιάρικο. Ότι Χάρη μου σ'αγαπώ, δεν έχω κάτι μαζί σου και σχέση μας δεν αλλάζει, για προσωπικούς μας λόγους δεν μπορώ να είμαι στο σχήμα και σου ζητώ συγγνώμη και σου εύχομαι καλή επιτυχία. Δεν έμαθα τον προσωπικό 100% λόγο. Προσπάθησα να την μεταπείσω και μου έστειλε μετά το μήνυμα ότι έχω σκεφτεί και έχω ξανασκεφτεί και δεν θέλω να συμμετάσχω», είπε ο Χάρης Ακριτίδης σε επικοινωνία που είχε μαζί του η εκπομπή του ALPHA Happy Day, με τον καλλιτέχνη να μην ακούγεται καθόλου ευχαριστημένος με την όλη τροπή που έχει πάρει το ζήτημα.

«Το μόνο που ξέρω να σας πω είναι ότι η κυρία Σαμπρίνα εξαφανίστηκε κάποια στιγμή. Είχαμε συνεννοηθεί να κάνουμε φωτογράφιση την προηγούμενη Τρίτη και από την προηγούμενη Δευτέρα εξαφανίστηκε. Δεν ανταποκρίθηκε στο τηλέφωνο, ούτε και στο μήνυμα που της έστειλα γραπτώς σε περίπτωση που δεν είχε το τηλέφωνο μου. Ήταν κάτι το οποίο ήταν αντιεπαγγελματικό. Ήταν κάτι το οποίο ήταν αντιεπαγγελματικό, μας πήγε λίγο πίσω. Εδώ είναι κάποιες οικογένειες που ζουν και δουλεύουν σε αυτό το μαγαζί», είπε ο Φράνκο Αλφόνσο επίσης μιλώντας με την δημοσιογράφος της εκπομπής του ALPHA.