Γιώργος Λιάγκας - Συγκινεί με την εξομολόγηση του: «Αυτό δεν το έχω πει ποτέ! Με την μητέρα μου δεν...»

«Δεν έχω βγει ποτέ να το πω δημόσια, όχι γιατί ντρέπομαι αλλά γιατί δεν θέλω να πουν "α, επειδή εκείνος πέρασε έτσι...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιώργος Λιάγκας - Συγκινεί με την εξομολόγηση του: «Αυτό δεν το έχω πει ποτέ! Με την μητέρα μου δεν...»

Ο Γιώργος Λιάγκας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω το βράδυ της Πέμπτης 29/2. Ο παρουσιαστής του Πρωινού του ΑΝΤ1 είχε μια πολύ όμορφη και αποκαλυπτική συζήτηση με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Άνοιξε την καρδιά του για την Φαίη Σκορδά αποκαλύπτοντας τους λόγους που τους έκαναν να φτάσουν στο διαζύγιο, ενώ απάντησε εντελώς ανοιχτά για την αποχώρηση της Μαρίας Κορινθίου και της Δούκισσας Νομικού από την ομάδα τους στο κανάλι του Αμαρουσίου.

Μεταξύ άλλων ωστόσο, αναφέρθηκε και στα τραυματικά για τον ίδιο παιδικά του χρόνια, εξαιτίας του δύσκολου χωρισμού των γονιών του. Πήραν διαζύγιο όταν ήταν πολύ μικρός, ενώ η μητέρα του τους εγκατέλειψε για πολλά χρόνια, με αποτέλεσμα των κακών σχέσεων τους να μην έχουν σχέσεις.

«Είμαι ένα παιδί χωρισμένων γονιών και άσχημα χωρισμένων γονιών. Στα πρώτα χρόνια έμεινα με την μητέρα μου 2-3 χρόνια. Για πάρα πολλά χρόνια εμένα η μητέρα μου εξαφανίστηκε από την ζωή μου. Δεν θέλω να πω κάτω από ποιες συνθήκες για ποιο λόγο κλπ. Αυτά είναι προσωπικά θέματα. Είναι μια πληγή πολύ μεγάλη η οποία δεν ξέρω αν κλείνει.

Όταν λοιπόν μια μάνα η ένας πατέρας αλλά κυρίως η μάνα, φεύγει βίαια από τη ζωή ενός παιδιού, όταν κάποια στιγμή εσύ χωρίζεις από τον άνθρωπό σου, το θεωρεί μια αποτυχία και το σκέφτεσαι πολλές φορές μέχρι να πάρεις την απόφαση. Όταν αυτό δε αλλάζει εσύ φέρεις ένα βάρος που φέρω ακόμα, που πιθανόν τα παιδιά μου να λάβουν το χωρισμό - που ήταν ήταν ένας ήρεμος και γλυκός χωρισμός με τη Φαίη - ως ότι ο πατέρας του τα εγκαταλείπει όπως εμένα πιθανόν ένας γονιός που μπορεί εμένα να έφυγε βίαια από τη ζωή.

Το αντιμετώπισα δύσκολα, πήγα σε γιατρό. Δεν ήταν εύκολη περίοδος. Το ότι εγώ πέρασα άσχημα σαν παιδί, προσπαθώ να είμαι όσο το δυνατόν περισσότερο κοντά στα παιδιά μου. Το θεωρώ αυτονόητο και η υπερβολή μπορεί να έχει κάνει με τα δικά μου βιώματα», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Οι σχέσεις που έχει σήμερα ο Γιώργος Λιάγκας με την μητέρα του σήμερα

«Aυτό είναι κάτι το οποίο δεν το έχω πει ποτέ. Δεν υπάρχουν σχέσεις. Αλλά είναι κάτι το οποίο το έχω μέσα μου κάπου, σε ένα κουτάκι. Δεν έχω βγει ποτέ να το πω δημόσια, όχι γιατί ντρέπομαι αλλά γιατί δεν θέλω να πουν "α, επειδή εκείνος πέρασε έτσι, πιθανόν για αυτό να φέρεται έτσι και άρα να του δώσουμε ελαφρυντικά". Δηλαδή δεν θέλω να το χρησιμοποιήσω ως άλλοθι κάποιων απόψεων ή συμπεριφορών. Υπάρχει εκεί, δεν υπάρχουν σχέσεις και από εκεί και πέρα...όλα καλά», εξομολογήθηκε για πρώτη φορά ο Γιώργος Λιάγκας στο πλατό του Ενώπιος Ενωπίω.

«Ο πατέρας μου ήταν τα πάντα για μένα. Ήταν ένας καλός άνθρωπος, μεγάλωσα δίπλα του και με μητρικό πρότυπο την γιαγιά μου την Ουρανία. Είμαι πολύ τυχερός γιατί μου έμαθε το καλό και το κακό, μου έδωσε αρχές και αξίες και χαίρομαι που βλέπω ότι αυτές οι αξίες περνάνε στα παιδιά μας και χαίρομαι πάρα πολύ. Ήδη βλέπω τι αξιακούς κώδικες έχουν τα παιδιά μου», συμπλήρωσε.