Η Ελεονώρα Μελέτη "ξεδίπλωσε" το κουβάρι της αποχώρησης της Μαρίας Κορινθίου από τον ΑΝΤ1: «Είχε πρόβλημα με...»

«Εμένα μου τα έχει πει...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Η Ελεονώρα Μελέτη

Την συνέντευξη του Γιώργου Λιάγκα στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω σχολίασαν, το πρωί της Παρασκευής 1/3, οι Ελεονώρα Μελέτη και οι συνεργάτες της στο Mega Καλημέρα. Η παρουσιάστρια, μάλιστα προχώρησε και σε μία αποκάλυψη για την αποχώρηση της Μαρίας Κορινθίου από το Πρωινό.

Στην χθεσινή του συνέντευξη ο παρουσιαστής αναφέρθηκε τόσο στο διαζύγιο του και την σχέση του σήμερα με την Φαίη Σκορδά, όσο και και στις αποχωρήσεις που σημειώθηκαν από την εκπομπή του στον ΑΝΤ1, της Μαρίας Κορινθίου και της Δούκισσας Νομικού (δείτε τι αποκάλυψε).

Η αποκάλυψη της Ελεονώρας Μελέτη για την Μαρία Κορινθίου

«Ξέρω ότι ο Γιώργος έκανε μεγάλη προσπάθεια να μη χωρίσουν και να συμβιβαστούν σε πράγματα που υπήρχαν, δεν ήθελε να χωρίσουν» είπε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη.

«Η Φαίη είχε πρόβλημα ως γυναίκα και ως σύζυγος του Γιώργου, όχι ως παρουσιάστρια. Είχε να κάνει με τη ζωή, όχι με τη δουλειά» ανέφερε από την πλευρά της η Αφροδίτη Γραμμέλη

«Δεν μπήκε η τηλεόραση στη ζωή τους, μπήκε η ζωή στην τηλεόραση. Η δυσφορία είχε ξεκινήσει από την προσωπική τους σχέση και πέρασε στην επαγγελματική, όχι το αντίθετο. Δεν χώρισαν οι άνθρωποι επειδή έκαναν μαζί τηλεόραση και ο ένας καπέλωνε τον άλλον» πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

Στην συνέχεια προχώρησε σε μία αποκάλυψη σχετικά την Μαρία Κορινθίου: «Ξέρω ότι η Μαρία δεν είχε πρόβλημα με τον Γιώργο, ούτε με το κανάλι. Είχε πρόβλημα με τρία πολύ συγκεκριμένα πρόσωπα, τα οποία εμένα μου τα έχει πει κιόλας», ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Οι δηλώσεις της Μαρίας Κορινθίου

Η Μαρία Κορινθίου βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή Mega Καλημέρα, το πρωί της Πέμπτης 4 Ιανουαρίου, και αποφάσισε να "σπάσει" τη σιωπή της και να αναφέρει τους λόγους που τελικά την οδήγησαν στην πρόωρη διακοπή της συνεργασίας της με τον Γιώργο Λιάγκα.

«Είχα πάρει μια απόφαση από το καλοκαίρι να αποστασιοποιηθώ. Όχι μόνο από αυτό που μπορεί να συνέβη, αλλά να αποστασιοποιηθώ γενικά από την τηλεόραση, να μην παρακολουθώ… Δεν ήθελα. Γιατί γενικά ό,τι συνέβη, μου έπεσε βαρύ, ψυχικά. Πολλά μπορώ να πω και τίποτα. Γενικά, τώρα που έβλεπα τα πλάνα, μπορώ να πω ότι είναι στενάχωρο όλο αυτό. Είναι στενάχωρο για πολλούς λόγους. Μου προκαλεί μία θλίψη όλο αυτό, τώρα που είμαι και πιο ήρεμη. Ουσιαστικά είναι για ανούσια πράγματα, που για εμένα μετά δεν έγιναν ανούσια γιατί όταν πρέπει να σηκώσεις το ανάστημά σου, την αξιοπρέπειά σου, είναι πολύ σημαντικό», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Δεν δέχομαι το γεγονός ότι μπορεί να λένε ότι η τηλεόραση είναι δύσκολη. Είμαι πάνω από 20 χρόνια στην τηλεόραση και έχουν δει πολλά τα μάτια μου, έχω ζήσει πολλά πράγματα. Άλλα έτσι κι άλλα αλλιώς. Στα ξεκινήματά μας κάνουμε υπομονή, κάποιες υποχωρήσεις ίσως γιατί φοβόμαστε. Εγώ στα χρόνια αυτά που είμαι στην τηλεόραση και στην ηλικία μου, που δε δέχομαι και δεν ανέχομαι κάποια καταστάσεις».

Και έπειτα απάντησε συγκεκριμένα για τις δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα: «Δεν τις είχα δει, δεν είναι ωραίες δηλώσεις αυτές. Σε οποιονδήποτε κι αν αναφέρεται με το ελάφι, είναι λίγο υποτιμητικό. Με το κανάλι, επίσης, δεν υπήρξε ποτέ πρόβλημα. Με τσιμπούσαν και με ξανατσιμπούσαν κι έτσι έκοψα το χέρι που με τσιμπούσε. Έγιναν συζητήσεις με δικηγόρους μετά, ήταν να γίνει αυτό, αλλά με το κανάλι δεν έγινε κάποια άλλη συζήτηση, γιατί ήταν και 15 μέρες πριν τελειώσουμε. Είπα "καλό μας καλοκαίρι". Δεν το μετάνιωσα. Όταν έγινε, αισθάνθηκα απελευθέρωση».

«Έκανα υπομονή μέχρι που εξαντλήθηκε. Θεώρησα ότι καταπατήθηκε η αξιοπρέπειά μου και η οντότητά μου σαν γυναικεία παρουσία και σαν επαγγελματίας που εδώ και 20 χρόνια έχω χτίσει και έχω ματώσει. Έφυγα σαν Μπουμπουλίνα. Τελείως. Δεν έχω κάνει δηλώσεις που ενόχλησαν το κανάλι όπως είπε ο Γιώργος. Εγώ βγήκα κι είπα ότι έχασα την υπομονή μου, μπορεί να ήταν για τον οποιονδήποτε. Δεν έχω κάνει ακόμα κάποια δήλωση και δεν νομίζω ότι θέλουν. Αν υπάρχουν πάλι τσιμπήματα θα ενδιαφερθώ να μην το αφήσω έτσι...Αχ μωρέ Ελεονώρα! Τόσο κρίμα...», κατέληξε.