Δανάη Μπάρκα - Η απάντηση στο σάλο που προκάλεσε την ημέρα των Τεμπών: «Θα ήθελα αυτή την στιγμή να σας παρακαλέσω να...»

Φανερά απογοητευμένη στον αέρα του Πάμε Δανάη για όλα αυτά που ειπώθηκαν

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δανάη Μπάρκα - Η απάντηση στο σάλο που προκάλεσε την ημέρα των Τεμπών: «Θα ήθελα αυτή την στιγμή να σας παρακαλέσω να...»

Η Δανάη Μπάρκα θέλησε σήμερα Παρασκευή 1/3 να απαντήσει μέσω της εκπομπής της Πάμε Δανάη στο MEGA, στονσάλο που προκάλεσε ένας διάλογος που είχε με τον σεφ Τίμο Ζαχαράτο στο πλατό, εν μέσω μαύρης επετείου των Τεμπών (δείτε το βίντεο).

Συγκεκριμένα, στα social media δέχτηκε πολλά αρνητικά σχόλια με το απόσπασμα από την εκπομπή της να κάνει το γύρο του διαδικτύου - δείτε τι γράφτηκε.

Η απάντηση της Δανάης Μπάρκα μέσω του Πάμε Δανάη

«Τα τελευταία 2 24ωρα έχει γίνει μια παράφραση ενός πράγματος το οποίο μας έχει φέρει σε πολύ δύσκολη θέση εμένα εννοώ. Μιλάω για 5 δευτερόλεπτα μιας εσωτερικής συζήτησης που ίσως κακώς εκτέθηκε μεταξύ εμού και του Τίμου πριν από 3 ημέρες. Ο Τίμος δεν ξέρει καν ότι αυτή την στιγμή βάζω και εκείνον στην υπόθεση και τοποθετούμε. Τα social media και οι άνθρωποι γενικότερα είναι ένα μέσω το οποίο λύνουν και γιγαντώνουν παθογένειες και καλά κάνουν.

Έχουμε δει ότι έχουν αλλάξει καταστάσεις μιας ολόκληρης χώρας μέσω των social media. Είμαι ένας άνθρωπος που χρησιμοποιώ τα social media που τα αγαπάω όταν εκείνα βοηθούν, όμως όταν παραφράζεται κάτι ειδικά σε ανθρώπου που μια ώρα πριν έχουν παίξει - μιλάω για το θέμα των Τεμπών και για κάτι που έχει ειπωθεί - όταν έχουν ασχοληθεί αυτοί οι άνθρωποι.. και εγώ και ο Τίμος και όλοι μας έχουμε δείξει τι είναι αυτή η εκπομπή και όταν έχουμε αποδείξει και παροτρύνουμε τους πάντες να μην ξεχνάμε να μιλάμε για τα Τέμπη, όταν έχουμε επικοινωνία με αυτές τις οικογένειες θεωρώ ότι είναι λίγο άδικο να μπαίνουμε στο μάτι του κυκλώνα για κάτι το οποίο πραγματικά έχει παραφραστεί και βασίζεται σε μια προσθεσινοβραδινή συζήτηση.

Θα ήθελα λοιπόν αυτή την στιγμή να σας παρακαλέσω και όλους μας, να μείνουμε συγκεντρωμένοι σε αυτό το έγκλημα που έχει γίνει. Σας λέμε κάθε μέρα ότι κάθε μέρα υπάρχει ένα σάιτ μια υπογραφεί και να σταλεί εκεί που πρέπει να φτάσει. Να δικαιωθούν αυτοί οι άνθρωποι και να μην φεύγει το μυαλό μας από την ουσία των πραγμάτων. Το τι είμαστε ξέρουμε πολύ καλά και το δείχνουμε μέσα από την εκπομπή. Θα ήθελα λοιπόν να μείνουμε σε αυτό. Και να μην ξεχνάμε τι έχει δείξει ο καθένας για 5 δευτερόλεπτα»