Οργή στο social media κατά της Δανάης Μπάρκα με αφορμή τα Τέμπη - «Δεν σέβεσαι ούτε τα νεκρά παιδιά»

Τι έχει συμβεί;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Οργή στο social media κατά της Δανάης Μπάρκα με αφορμή τα Τέμπη - «Δεν σέβεσαι ούτε τα νεκρά παιδιά»

Ημέρα εθνικού πένθους ήταν η χθεσινή 28/2. Ήταν η μαύρη επέτειος της τραγωδίας των Τεμπών όπου 57 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους ενώ δεκάδες άλλοι επιζήσαντες ζουν με τραύματα στο σώμα και την ψυχή. Ο κόσμος λοιπόν βγήκε στον δρόμο και στο κέντρο της Αθήνας διαμαρτυρήθηκε ώστε να αποδοθεί δικαιοσύνη και να τιμωρούν οι υπεύθυνοι.

Στην χθεσινή εκπομπή Πάμε Δανάη λοιπόν, η Δανάη Μπάρκα προκάλεσε τεράστιες αρνητικές αντιδράσεις για το χιούμορ που έκανε στον Τίμο Ζαχαράτο την ώρα της μαγειρικής.

  • Δανάη Μπάρκα: «Τι θα κάνεις σήμερα, θα πας σε κανένα θεατράκι;»
  • Τίμος Ζαχαράτος: «Όχι, όχι, δεν έχει σήμερα τίποτα».
  • Δανάη Μπάρκα: «Γιατί αγάπη μου, για την απεργία;», είπε γελώντας

Αυτός ήταν ο διάλογος ανάμεσα τους που έφερε την οργή του κόσμου και ξέσπασε λέγοντας πως δεν σέβεται την ημέρα και τα παιδιά που πέθανα.

Μάλιστα, τόσο στο twitter όσο και στο tik tok οι χρήστες δημοσιεύουν το συγκεκριμένο απόσπασμα και γράφουν αρνητικά σχόλια κατά της Δανάης Μπάρκα

Τι γράφτηκε στα social media για την Δανάη Μπάρκα

Η Δανάη Μπάρκα άλλωστε αυτό το διάστημα βρίσκεται στο επίκεντρο των σχολίων λόγω της σχέσης της με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Όλα ξεκίνησαν πριν λίγους μήνες όταν κυκλοφόρησε η φήμη πως ο επιχειρηματίας έχει έρθει πολύ κοντά με την παρουσιάστρια του Πάμε Δανάη στο MEGA. Τότε η Κατερίνα είχε βγει στον ALPHA και είχε πει πως δεν πιστεύει ότι μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο, καθώς με την Δανάη είναι φίλες. Η φιλία όμως αυτή... πήγε περίπατο!

Την περασμένη Κυριακή κυκλοφόρησε φωτογραφία της Δανάης Μπάρκα με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη να φιλιούνται παθιασμένα σε βραδινή τους έξοδο σε γνωστό μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας. Μετά την διαρροή της έγινε χαμός, με το twitter να παίρνει θέση και να στηρίζει την ΚατΚεν!

Στις εκπομπές τους οι δυο παρουσιάστριες δεν έκαναν κανένα σχόλιο σχετικά, παρά μόνο πετούσαν σπόντες χωρίς ονόματα και αναφορές (δείτε εδώ της Κατερίνας και δείτε και τις Δανάης). Μάλιστα, η Μπάρκα έκανε και μια πολύ αινιγματική ανάρτηση.