Πάμε Δανάη: «Αλλα μου λένε τα χείλια σου και άλλα τα φιλιά σου» - Η σπόντα της Παγιατάκη στην Δανάη Μπάρκα

Άλλαξε αμέσως θέμα...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πάμε Δανάη: «Αλλα μου λένε τα χείλια σου και άλλα τα φιλιά σου» - Η σπόντα της Παγιατάκη στην Δανάη Μπάρκα

Μπορεί η Δανάη Μπάρκα στην έναρξη του Πάμε Δανάη σήμερα 26/2 να ήταν χαρούμενη και ευδιάθετη - παρά το δύσκολο Σαββατοκύριακο που πέρασε - ωστόσο άφησε ένα μικρό σχόλιο για την φωτογραφία που κυκλοφόρησε με την ίδια, τον Φίλιππο Τσαγκρίδη και τα φιλιά τους, χωρίς ωστόσο να κάνει αναφορά σε ονόματα και περιστατικά.

«Αν εμένα με βρίσει κάποιος ή πει κάτι κακό για εμένα έχω δύο επιλογές. Να μην απαντήσω γιατί ίσως μπορεί εγώ να ξέρω την αλήθεια που θα διαφέρει από αυτή που έχει ειπωθεί, οπότε να λέω “εντάξει θα περάσει” και να ζω το δράμα μου με τους δικούς μου ανθρώπους. Υπάρχει όμως και η άλλη λύση του να βγω να απαντήσω και να με ξαναδώ σε τίτλο “απάντησε σε κάποιον”....», είπε μεταξύ άλλων - δείτε το βίντεο.

Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στην στήλη των ζωδίων, η Βίκυ Παγιατάκη θέλησε να πετάξει την σπόντα της στην παρουσιάστρια της εκπομπής, με την ίδια όμως να αλλάζει κατευθείαν το θέμα.

Η σπόντα της Παγιατάκη στην Μπάρκα για τον Τσαγκρίδη

«Από τη γλάστρα έχω βγει, γιατί βλέπεις, αθλοπαιδιές στον ήλιο και μετά ιδρώνουμε...Και μετά ήρθε η πανσέληνος...», ανέφερε στην έναρξη της στήλης η Βίκυ Παγιατάκη, με την Δανάη Μπάρκα να σχολιάζει «Την πάτησες! Δεν πειράζει, εδώ είμαστε και περιμένουμε να μας ομορφύνεις, έστω και με κλειστεί φωνούλα».

«Ευχαριστώ πάρα πολύ. Κι εσύ είσαι όμορφη… Και τέλος πάντων, άλλα μου λένε τα χείλια σου και άλλα τα φιλιά σου», πέταξε την σπόντα της η αγαπημένη αστρολόγος. «Να ‘σαι καλά!» αναποκρίθηκε η Δανάη.

«Ναι; Εγώ; Εγώ να είμαι καλά;», είπε με νόημα η Βίκυ Παναγιατάκη, με την παρουσιάστρια να της λέει να προχωρήσουν στα ζώδια.