Δανάη Μπάρκα: Χόρεψε με την μίνι φούστα της στην έναρξη της σημερινής εκπομπής - «Υπάρχουν κάποιοι που αντέχουν τους τίτλους»

«Εντάξει θα περάσει»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Δανάη Μπάρκα: Χόρεψε με την μίνι φούστα της στην έναρξη της σημερινής εκπομπής - «Υπάρχουν κάποιοι που αντέχουν τους τίτλους»

Τι κι αν το όνομά της φιγούραρε παντού το Σαββατοκύριακο, μετά τα πολύ τρυφερά της ενσταντανέ σε gay bar στην Αθήνα με τον πρώην σύντροφο, της άλλοτε φίλης της, Κατερίνας Καινούργιου, Φίλιππο Τσαγκρίδη, η Δανάη Μπάρκα στην σημερινή 26/2 της εκπομπή - Πάμε Δανάη - δεν έχασε το κέφι και το μπρίο της κι όπως πάντα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό χορεύοντας και τραγουδώντας.

Δεν τοποθετήθηκε καν επί του θέματος, φυσικά, ενώ λίγο αργότερα, με αφορμή μια συνέντευξη, έκανε ξεκάθαρη την θέση της αφήνοντας ξεκάθαρες αιχμές.

Η έναρξη της εκπομπής Πάμε Δανάη

«Εάν πει κάποιος κάτι για μένα έχω δύο επιλογές, να μην απαντήσω ή να απαντήσω και να με δω σε τίτλους»

Με αφορμή, λοιπόν, μια συζήτηση για τα social media η ηθοποιός που τα τελευταία χρόνια έχει γίνει και παρουσιάστρια απάντησε:

«Αν εμένα με βρίσει κάποιος ή πει κάτι κακό για εμένα έχω δύο επιλογές. Να μην απαντήσω γιατί ίσως μπορεί εγώ να ξέρω την αλήθεια που θα διαφέρει από αυτή που έχει ειπωθεί, οπότε να λέω “εντάξει θα περάσει” και να ζω το δράμα μου με τους δικούς μου ανθρώπους. Υπάρχει όμως και η άλλη λύση του να βγω να απαντήσω και να με ξαναδώ σε τίτλο “απάντησε σε κάποιον”. Υπάρχουν λοιπόν κάποιοι που αυτό το “απάντησε”, “ξανά απάντησε”, το αντέχουν, υπάρχουν άλλοι που δεν το αντέχουν και προτιμούν να αντέξουν κάτι άλλο για να μην δουν τίτλους.

Μου έχει τύχει να απαντήσω, μου έχει τύχει να μην απαντήσω, μου έχει τύχει να μπλοκάρω ψεύτικους λογαριασμούς που ξέρω ποιος είναι από πίσω».