Οι σπόντες της Καινούργιου μετά την φωτογραφία Μπάρκα & Τσαγκρίδη: «Κάποια πράγματα σε στιγματίζουν» - «Έχω αμφιβολίες για το πώς φαίνομαι»

Η αντίδραση της όταν τις "πετούσε"

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Οι σπόντες της Καινούργιου μετά την φωτογραφία Μπάρκα & Τσαγκρίδη: «Κάποια πράγματα σε στιγματίζουν» - «Έχω αμφιβολίες για το πώς φαίνομαι»

Χαμός επικράτησε χθες 25/2 από την ώρα που κυκλοφόρησε η φωτογραφία της Δανάης Μπάρκα μαζί με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη να φιλιούνται με πάθος σε έξοδο τους σε γνωστό μπαρ της Αθήνας. Στα social media γράφτηκαν πολλά σχόλια, με ορισμένους να σχολιάσουν χιουμοριστικά το γεγονός και άλλους να κράζουν την Δανάη, καθώς είναι με τον πρώην σύντροφο της κάποτε καλής της φίλης, Κατερίνας Καινούργιου.

Νωρίς σήμερα 26/2 το πρωί η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε πως η παρουσιάστρια του ALPHA είναι πολύ στεναχωρημένη για αυτό που της έκαναν, την ώρα που η ίδια ωστόσο δεν έχει κάνει καμία αναφορά σχετικά.

Μάλιστα, μετά την διαρροή της φωτογραφίας, η Κατερίνα Καινούργιου είχε και μια συνάντηση με την πρώην σύντροφό της, Φίλιππο Τσαγκρίδη, με την παρουσιάστρια με το που πληροφορείται την παρουσία του να αποχωρεί γρήγορα από το μαγαζί.

Οι σπόντες της Κατερίνας Καινούργιου μετά την φωτογραφία Τσαγκρίδη - Μπάρκα

Σήμερα 26/2 στην εκπομπή της η Κατερίνα Καινούργιου δεν σχολίασε τίποτα, ωστόσο "πετούσε" τα "καρφιά" της. Κατά την διάρκεια σχολιασμού της κόντρας Μπάστα- Γιαννόπουλου, είπε την άποψη της λέγοντας «Είναι κάποια πράγματα που δεν τα ξεχνάς ποτέ, που σε στιγματίζουν. Είμαι και προσεκτική τι θα πω γιατί όλοι...».

«Άστο να πάει... Ρίξε ένα χαμόγελο τώρα», της απάντησαν οι συνεργάτες της.

Λίγο πιο μετά και αφού στο πλατό υποδέχτηκε την Μπάγια Αντωνοπούλου με τον Χρίστο Αντωνιάδη, μίλησε για την εμφάνιση της. Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής της είπε «Τι ωραία μάτια που έχεις αγάπη μου, μωρό μου! Δεν μπορώ να μην εκθειάσω το ωραίο!», με την παρουσιάστρια να απαντάει προβληματισμένη «Σ΄ ευχαριστώ Χρήστο μου, τα ίδια έχουμε! Τελευταία έχω αρχίσει και έχω αμφιβολίες για το πώς φαίνομαι».

Από την άλλη η Δανάη Μπάρκα επίσης δεν έχει κάνει καμία αναφορά, ωστόσο η Βίκυ Παγιατάκη πέταξε την σπόντα της κατά την διάρκεια των ζωδίων.