Ελένη Καστάνη: Βούρκωσε στον αέρα του "Mega Καλημέρα" - «Αυτό δεν είναι η ώρα να το πω αλλά...»

«Δεν είμαι καταθλιπτική αλλά είμαι μοναχική...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Ελένη Καστάνη: Βούρκωσε στον αέρα του

Σε μία προσωπική εξομολόγηση προχώρησε η Ελένη Καστάνη στην εκπομπή Mega Καλημέρα, στην οποία βρέθηκε καλεσμένη το πρωί της Παρασκευής 1/3. Η ηθοποιός μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη για την μητρότητα αλλά και για το θέατρο και την τηλεόραση (δείτε εδώ τους 3 θανάτους που την τσάκισαν).

Μάλιστα η ηθοποιός, θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα με αφορμή το μνημόσυνο των 57 θυμάτων του τραγικού σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη, θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα και λίγο αργότερα ξέσπασε σε κλάματα.

Η συγκίνηση της Ελένης Καστάνη στην εκπομπή Mega Καλημέρα

«Αν είσαι καλλιτέχνης, πρέπει να έχεις την αμφιβολία μέσα σου, ότι δεν έχεις κάνει ακόμα τίποτα. Κάθε φορά νιώθω ότι ξεκινώ από το μηδέν, ότι έχω να ανέβω μία ανηφόρα για να πραγματώσω τον ρόλο που είναι να παίξω» δήλωσε η Ελένη Καστάνη.

«Αν είναι και κάποιοι συνεργάτες που δεν τα πας καλά, τουλάχιστον είναι προσωρινοί. Δεν είμαι καταθλιπτική αλλά είμαι μοναχική. Πιστεύω ότι, αν πηγαίνεις κάθε βράδυ και έχεις 500 θεατές και πρέπει να τους κάνεις να διασκεδάσουν, όταν πας στο σπίτι σου πρέπει να κάνεις οικονομία» πρόσθεσε.

«Όποιος αξίζει και έχει κάτι να πει στη δουλειά μας θα έρθει το πλήρωμα του χρόνου και θα το πει. Κανένας δεν του κλείνει τον δρόμο. Μπορεί να σου βάζουν εμπόδια, αλλά θα βρεις τον δρόμο και θα προχωρήσεις. Ποτέ δεν έχω πάρει τηλέφωνο για δουλειά, μόνο μία φορά πήρα και είπα θα το κάνω. Είχα πάρει την Σμαρούλα Γιούλη και είχαμε παίξει με το Θεσσαλικό Θέατρο μία επιθεώρηση. Έτσι έκανα καριέρα» τόνισε.

«Αυτό δεν είναι η ώρα να το πω… αλλά εγώ σε αυτό το μνημόσυνο που είχαμε πριν 2 μέρες ένιωσα σαν να ήμουν κι εγώ μέσα στο τρένο αυτό, γιατί κι εγώ υπήρξα φοιτήτρια στη Θεσσαλονίκη. Το λέω και συγκινούμαι… Το πρώτο μου ταξίδι με τρένο ήταν στη Θεσσαλονίκη. Εύχομαι να δικαιωθούν αυτές οι ψυχές», είπε η ηθοποιός.